خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سامانه‌ای برای جستجوی پیشرفته کتاب

مهر | فرهنگی و هنری | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 07:06
مدیر مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی گفت: سامانه زیست‌بوم ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود.
كتاب،سامانه،اسلامي،مركز،ترجمه،رونمايي،حجتي

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن این بازدید با حضور در غرفه مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی، از سه کتاب که با حمایت این مرکز و توسط ناشر پاکستانی با همکاری رایزنی فرهنگی ایران در پاکستان به زبان اردو ترجمه شده است، رونمایی کرد.
احسان‌الله حجتی مدیر مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی در توضیحاتی که درباره فعالیت این مرکز به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ارائه کرد، گفت: تعداد ۶۲ عنوان جلد کتاب از ۲۲ کشور از مجموعه آثار ترجمه و منتشر شده در خارج از کشور، در این دوره از نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود.
وی در توضیحات خود به معرفی سامانه زیست‌بوم مرکز ساماندهی ترجمه و نشر معارف اسلامی و علوم انسانی پرداخت و افزود: امیدوارم این سامانه پس از ایام برگزاری نمایشگاه کتاب تهران با حضور وزیر ارشاد اسلامی رونمایی شود.
حجتی درباره سامانه زیست‌بوم گفت: در این سامانه یک میلیون و ۷۰۰ هزار شناسنامه کتاب که در جمهوری اسلامی ایران به چاپ رسیده‌اند، بارگذاری شده است.
وی ادامه داد: ناشران خارجی با انتخاب زبان مورد نظر خود می‌توانند محتوای این سامانه را مشاهده کنند و به جستجوی پیشرفته کتاب مورد نظر بپردازند.
همچنین می‌توانند از طریق این سامانه با ناشران داخلی ارتباط برقرار کنند یا از مرکز زیست‌بوم درخواست حمایت کنند.
حجتی گفت: هر کتاب در این سامانه علاوه بر مشخصات کامل شناسنامه‌ای کتاب، شامل یک صفحه اطلاعات مربوط به کتاب و یک صفحه نیز توضیح درباره نویسنده است که راهنمای مخاطبان باشد.