خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میلان ۳ - ۱ بولونیا/ کامبک روسونری، دستگرمی قبل از فینال جام حذفی + فیلم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | شنبه، 20 اردیبهشت 1404 - 01:06
تیم میلان موفق شد در نخستین دیدار هفته سی و ششم سری آ، از سد بولونیا عبور کند.
ميلان،گل،روسونري،بولونيا،سري،رتبه،برد

در نخستین دیدار هفته سی و ششم سری آ ایتالیا، تیم‌های میلان و بولونیا در سن سیرو به مصاف هم رفتند که روسونری موفق شد با نتیجه سه بر یک حریفش را شکست دهد.
این دو تیم در حالی در سری آ به مصاف هم رفتند که چهارشنبه باید در فینال جام حذفی هم در رم مقابل هم قرار بگیرند و این مسابقه پیش درامدی برای آن دیدار بود.
اگرچه همین مسابقه هم برای بولونیا بسیار باارزش بود، زیرا این تیم می‌توانست با برد مقابل میلان شانسش را برای کسب رتبه چهارم سری آ و سهمیه لیگ قهرمانان حفظ کند و در دقیقه ۴۹ هم با گل اورسولینی از روسونری پیش افتاد.
اما میلان که این دیدار چندان اهمیت خاصی برایش نداشت، با تعویض‌های عالی کونسیسائو به بازی برگشت و با دو گل خیمنز و تک گل پولیشیچ سه گل زد و بازی را برد.
میلان با این پیروزی ۶۰ امتیازی شد و پشت سر بولونیای ۶۲ امتیازی در رتبه هشتم باقی ماند.
این برد روحیه روسونری را هم برای فینال کوپا ایتالیای چهارشنبه افزایش می‌دهد.
اما بولونیا هم با این باخت احتمالا باید با هدف کسب سهمیه لیگ قهرمانان و قرار گرفتن در رتبه چهارم با وجود مدعیانی مثل یوونتوس، رم و لاتسیو فراموش کند و تنها هدفش قهرمانی در جام حذفی باشد.
باشگاه میلان در اقدامی جالب به مناسبت روز مادر، برای دومین سال پیاپی، به جای نام خانوادگی بازیکنان، از نام مادرانشان در پشت پیراهن استفاده کرد.