خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سامانه‌های سرمایشی بعد از ساعت ۱۳ خاموش شوند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 19 اردیبهشت 1404 - 19:40
بر اساس دستور جدید به ادارات دولتی که پس ابلاغ وزارت کشور اعلام‌شده است، سامانه‌های سرمایشی همه ادارات دولتی و عمومی بعد از پایان وقت اداری (ساعت ۱۳) باید خاموش شوند.
مصرف،ادارات،برق

باشگاه خبرنگاران جوان - به گزارش خبرگزاری توانیر، دو روز پیش ابلاغیه‌ای از سوی وزارت کشور صادر شد که براساس آن همه ادارات باید سامانه‌های سرمایشی خود را روی ۲۷ درجه تنظیم کنند.
اکنون نیز بر اساس همان ابلاغیه ادارات دولتی ملزم شده‌اند که سامانه‌های سرمایشی را پس از ساعت ۱۳ خاموش کنند، به نحوی که مصرف برق دستگاه‌های دولتی پس از ساعات اداری باید ۶۰ درصد کاهش یابد.
براساس مصوبه دولت، دستگاه‌های دولتی موظف به کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق خود در ساعات اداری هستند.
ملاک عمل در این مصوبه مصرف برق سال ۱۴۰۰ است و ادارات باید مصرف خود را نسبت به سال تعیین شده کاهش دهند.
همچنین ادارات موظفند مصرف برق خود را در ساعات غیراداری ۶۰ درصدی کاهش دهند.