خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مزدوران نتانیاهو دست به کار شدند؛ سناریوی تکراری تخریب ایران

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 19 اردیبهشت 1404 - 18:53
بار دیگر در میانه مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده، شاهد اجرای سناریویی آشنا از سوی اتاق فکر رژیم صهیونیستی و رسانه های وابسته به آن هستیم.
ايران،دشمنان،نهادهاي،گروهك،فضاسازي،منافقين،نتانياهو،تبليغاتي ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اشکان ممبینی، کارشناس مسائل بین‌الملل در یادداشتی با عنوان «جیره‌ بگیران نتانیاهو دست به کار شدند؛ سناریوی تکراری برای تخریب ایران» نوشت:
بار دیگر در میانه مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده، شاهد اجرای سناریویی آشنا از سوی اتاق فکر رژیم صهیونیستی و رسانه‌های وابسته به آن هستیم.
با انتشار ادعاهایی بی‌اساس در مورد وجود یک سایت هسته‌ای مخفی در ایران، این‌بار نیز جیره‌بگیران "بی‌بی" نتانیاهو ـ شامل گروهک تروریستی منافقین، برخی رسانه‌های معاند و جریان‌های وابسته در منطقه با هماهنگی کامل، دست به فضاسازی رسانه‌ای گسترده زده‌اند.
این پروژه تبلیغاتی با هدف ایجاد فشار روانی، بر هم زدن جو اعتماد در مذاکرات، و تحریک افکار عمومی بین‌المللی طراحی شده است.
در حالی‌که نهادهای بین‌المللی همچون آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بارها تأکید کرده‌اند که ایران در چارچوب تعهدات خود فعالیت می‌کند، دشمنان ایران با تکرار اتهاماتی بی‌پایه، به دنبال تحریف واقعیت و سنگ‌اندازی در مسیر دیپلماسی هستند.
گروهک منافقین که کارنامه‌ای سیاه از خیانت، جاسوسی و همکاری با دشمنان ملت ایران دارد، بار دیگر به عنوان بلندگوی دروغ‌پردازی‌های صهیونیسم به میدان آمده است.
این در حالی‌ است که رژیم صهیونیستی خود، تنها دارنده تسلیحات هسته‌ای در منطقه، نه تنها به هیچ‌یک از معاهدات بین‌المللی پایبند نیست، بلکه هرگونه نظارت نهادهای جهانی را نیز به‌طور کامل رد کرده است.
فضاسازی رسانه‌ای علیه ایران، بخشی از یک جنگ ترکیبی است که ابزار آن نه تانک و تفنگ، بلکه روایت‌سازی دروغ و عملیات روانی است.
با این‌حال، آنچه می‌تواند این نقشه‌ها را خنثی کند، آگاهی مردم، شفاف‌سازی از سوی نهادهای مسئول و حفظ اتحاد ملی در برابر فشارهای خارجی است.
امروز بیش از هر زمان دیگری لازم است رسانه‌های مستقل و جریان‌های آگاه در برابر موج جعلی‌سازی و فریب ایستادگی کرده و اجازه ندهند حقیقت در هیاهوی تبلیغاتی دشمنان گم شود.
انتهای پیام/