خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بالابودن نیترات در هندوانه ایرانی صحت ندارد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 19 اردیبهشت 1404 - 18:40
رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت:براساس تحقیقات وزارت جهاد بر روی ۴۳۳ مورد هندوانه در کل کشور، آزمایش نیترات روی هندوانه کمتر از استاندارد نیترات تعریفی بوده است.
نيترات،هندوانه،محصولات،كشور،آزمايش

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - رضا نورانی رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در واکنش به انتشار یک فیلم کوتاه در فضای مجازی درباره آلودگی هندوانه های صادراتی به نیترات گفت: مطرح شدن نیترات در فضای مجازی شایعه ای به پا کرد، درحالیکه کشور روسیه از استاندارهای بالایی در واردات برخوردار است که براین اساس محصولات قبل از خروج گمرک تمامی آزمایش و آنالیز بر روی آن انجام می شود.
به گفته وی، براساس تحقیقات وزارت جهاد بر روی ۴۳۳ مورد هندوانه در کل کشور، آزمایش نیترات روی هندوانه کمتر از استاندارد نیترات تعریفی روی محصولات کشاورزی بوده است.
گفتنی است نیترات هندوانه ایرانی در کیلو کمتر از ۱۰ میلی گرم است.
نورانی با بیان اینکه بالابودن نیترات در هندوانه ایران صحت ندارد، گفت: روسیه تمامی محصولات قبل از ورود به کشور آزمایش می کند و در خارج از کشور خیلی ها علیه ایران اقدام ضد ملی انجام می دهند، اما استانداردهای جهانی برای ورود محصولات از دیگر کشورها سخت گیرانه تر است‌.