نگاهی به بخش نوآوریهای نشر در نمایشگاه کتاب - تسنیم
بخش نوآوری های نشر یکی از بخش های جدید نمایشگاه کتاب است که بار نمایشگاهی بودن نمایشگاه را به دوش می کشد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، یکی از بخشهای جدید سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران، بخش فناوریهای نشر است که تلاش کرده تا بعد نمایشگاهی نمایشگاه کتاب را رونق ببخشید.
این بخش در کنار ناشران کتاب الکترونیک تنها بخشی از نمایشگاه است که فروش ندارد و تنها بعد نمایشگاهی دارند.
عباس کریمی مدیر سالن فناوریهای نشر در این زمینه به تسنیم میگوید: امسال برای نخستینبار این سالن با توجه به لزوم استفاده از فناوری در عرصه تولید محتوا و کتاب ایجاد شده و تلاش داریم که فعالان حوزه نشر را با فناوریهای جدید در این عرصه آشنا کنیم.
به گفته کریمی، در ایران فناوریهای بسیاری در حوزه کتاب ایجاد شده است که از مهمترین آنها میتوان به تولید محتوا با استفاده از هوش مصنوعی، ویراستاری، طراحی جلد و عرضه و فروش کتاب با استفاده از فناوریهای دیجیتال و ...
اشاره کرد، با توجه به رشد روز افزون تکنولوژی لازم است که فعالان حوزه نشر به استفاده از این فناوریها ترغیب شوند.
در سالن فناوریهای نشر نمایشگاه سی و ششم، 13 غرفه حضور دارند؛ ازجمله پلتفرمها و نرمافزارهایی درباره بانک صدا، پاکنویس، ویراستاری، طراحی جلد، چاپ هوشمند، هوش مصنوعی و.....
در ورودی سالن 12 نمایشگر لمسی برای آشنایی بیشتر مخاطبان با استفاده از این فناوریها تعبیه شده است.
همچنین اطلاعات نشر ایران که در سالهای اخیر تحت عنوان «کارنامه نشر» از آن یاد میشود، نیز در 10 نمایشگر در این سالن در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
این نمایشگرها اطلاعات نشر ایران را بر اساس بانک اطلاعات خانه کتاب در یکسال گذشته عرضه میکنند.
به موازات بخش فناوریهای نشر، بخش ناشران الکترونیک قرار دارند، 17 ناشر و پلتفرم عرضه کتابهای صوتی و الکترونیک به عرضضه 250 هزار عنوان کتاب پرداختهاند که از این میان 150 هزار عنوان غیر تکراری است.
انتهای پیام/