خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فروش در نمایشگاه کتاب به ۶۱ میلیارد تومان رسید

مشرق | فرهنگی و هنری | جمعه، 19 اردیبهشت 1404 - 17:06
سخنگوی نمایشگاه کتاب تهران با اشاره به آمار فروش کتاب گفت:‌ تا ساعت ۱۳ امروز جمعه ۱۹ اردیبهشت ماه،‌ آمار فروش بخش مجازی و حضوری به ۶۱۱ میلیارد ریال رسیده است.
نمايشگاه،ناشران،كتاب،طريقي،فروش،تهران،آستان،رضا،ثبت،كميته،ام ...

به گزارش مشرق،‌ دومین نشست خبری سخنگوی سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران امروز جمعه سومین روز از نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.
حیدری که همراه با غلامرضا طریقی مدیر کمیته فعالیت‌های فرهنگی به نمایشگاه آمده بود،‌ در سخنانی گفت:‌ سومین روز نمایشگاه سی و ششم را با نقاره‌زنی بنیاد امام رضا(ع) و آستان مقدس رضوی در مصلی تهران آغاز کردیم،‌ و عصر امروز نیز برنامه ویژه‌ای به مناسبت تولد امام رضا(ع) خواهیم داشت.
وی با اشاره به میزان فروش بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران تا ساعت ۱۳ امروز جمعه ۱۹ اردیبهشت ماه گفت: تا امروز رقم فروش به ۳۶ میلیارد تومان یا ۳۶۰ میلیارد و ۳۵۱ میلیون ریال رسیده است،‌ در بخش فیزیکی نیز تا ساعت ۲۴ شب گذشته ۲۵۱ میلیارد ریال فروش به ثبت رسیده است.
که در مجموع این رقم به ۶۱۱ میلیارد ریال رسیده است.
وی به آمار ثبت‌نام بن‌ کارت‌ها نیز اشاره کرد و افزود:‌ ۱۱۶ هزار و۹۱۷ نفر از دانشجویان و طلاب و ۱۲ هزار و ۸۰۲ نفر از اعضای هیئت علمی و اساتید برای دریافت بن‌کارت‌ها ثبت نام قطعی کرده‌اند،‌ در حوزه یارانه عمومی مردم،‌ نیز ۳ هزار و ۹۱۲ نفر ثبت نام کرده‌اند.
در بخش دیگری از این نشست، غلامرضا طریقی، مدیر کمیته فعالیت‌های فرهنگی نیز در سخنانی با توجه به مناسبت روز و اعیاد گفت: فعالیت‌های این کمیته جلوه‌دهنده نمایشگاه کتاب است و دو رویکرد اصلی دارد؛ یکی خدمات به ناشران و مولفان برای رونمایی تازه‌های نشر و رویکرد دوم آن بخش‌های مختلف کودک و نوجوان، سالن فعالیت‌های فرهنگی و رویدادهای میدانی مثل بازی‌ها، نقالی‌ها و ..
بر مبنای کتاب‌های دیگر است.
وی ادامه داد: در بخش بزرگسال با توجه به همزمانی با دهه کرامت دو کار ویژه داریم؛ نخست برگزاری برنامه با مشارکت آستان قدس داریم، همچنین جشن میلاد امام رضا(ع) را در حیاط مصلی خواهیم داشت.
طریقی از مراسم پرچم‌گردانی آستان قدس رضوی تا اذان مغرب خبر داد و گفت:‌ ساعت ۱۹ و ۳۰ در سرای اهل قلم برنامه شعرخوانی آیینی ویژه با حضور شاعرانی چون علی انسانی و سهیل محمودی داریم.
نشست تخصصی شاهنامه خوانی و تجلیل و تکریم از شاهنامه پژوهان از دیگر برنامه‌هایی بود که طریقی به آن‌ها اشاره کرد و گفت: تا امرزو ۴۰ نشست در نمایشگاه برگزار شده و برنامه‌ریزی تا پایان نمایشگاه برگزاری ۳۹۰ نشست است،‌ البته درخواست‌ها بسیار زیاد است و ما به دلیل محدودیت نمی‌توانیم به همه آن‌ها پاسخ دهیم.
بخش دوم این نشست به پرسش و پاسخ خبرنگاران اختصاص داشت‌، حیدری در پاسخ به پرسشی فروش کالای غیر کتاب را تخلف آیین نامه‌ای دانست و گفت: همکاران من در سالن‌ها نظارت می‌کنند.
شب گذشته جلسه کارگروه بدوی و تجدیدنظر رسیدگی به تخلفات ناشران برگزار شده است.
وی درباره جانمایی ناشران نیز گفت: بخشی از ناشران بعد از ثبت‌نام در نمایشگاه حاضر نمی‌شوند و برای حمایت از ناشران کوچک و تازه‌کار تلاش داریم آنها را در جای پراکنده جانمایی کنیم تا مردم آنها را لابه لای ناشران دیگر ببینند،‌ این سیاست ماست که شاید ایراداتی به آن وارد باشد.
اصل ما بر اساس حروف الفبایی است، برخی ناشران شناخته شده هستند و هر کجا باشند مشتریان و مخاطبان خاص خود را دارند،‌ اما ناشران تازه کاری هم هستند که برای حمایت از آنها این روش را برگزیده‌ایم.