خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهان اسلام باید شجاعانه از مردم مظلوم غزه حمایت کند

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 19 اردیبهشت 1404 - 16:12
امام جمعه ایلام با بیان اینکه جهان اسلام باید شجاعانه از مردم مظلوم غزه حمایت کند، گفت: قدرت نظامی آمریکا و اسرائیل در برابر مقاومت یمن شکست خورده است.
امام،اسلامي،يمن،غزه،مقاومت،جمعه،ايلام،اسلام،اشاره،جهان،آمريك ...

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از ایلام، حجت الاسلام والمسلمین الله نور کریمی تبار در خطبه‌های نماز جمعه امروز شهر با اشاره به شکست قدرت نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت اسلامی یمن، اظهار داشت: امروز جهان اسلام باید به‌طور شجاعانه از مردم مظلوم غزه حمایت کند.
امام جمعه ایلام با محکوم کردن محاصره مردم بی‌گناه غزه توسط رژیم صهیونیستی، گفت: جهان اسلام مسئولیت دارد در کنار مردم غزه بایستد.
وی افزود: رژیم اشغالگر قدس از آب، غذا و دارو به‌عنوان ابزار جنگی استفاده می‌کند و مردم غزه به مدت دو ماه از دسترسی به آب و غذا محروم هستند، که این وضعیت منجر به مرگ بسیاری از آنان شده است.
خطیب نماز جمعه ایلام تصریح کرد: مردم غزه به خاطر دفاع از حقوق و ایمان خود در حال مقاومت هستند و این ایستادگی، وظیفه اخلاقی جهان اسلام را سنگین‌تر می‌کند.
وی همچنین حمایت یمنی‌ها از مردم غزه را ستودنی دانست.
حجت‌الاسلام کریمی‌تبار با اشاره به صبر و مقاومت یمن، افزود:اگر تعهد و ایمان در عمل وجود داشته باشد، نصرت الهی حتمی است.
وی گفت: جبهه مقاومت اسلامی یمن با این ایمان توانسته است هیمنه آمریکا و اسرائیل را بشکند و تجهیزات نظامی آنها در برابر موشک‌ها و پهپادهای یمن کارایی ندارد.
وی با بیان اینکه با وجود هزینه‌های هنگفت نظامی آمریکا علیه یمن، این کشور نتوانسته است انصارالله را شکست دهد، گفت:جبهه مقاومت با عملیات‌های محدود، قدرت دفاعی ناتو را نیز به چالش کشیده است.
امام جمعه با بیان اینکه شکست‌های پی‌درپی آمریکا در برابر یمن نشان‌دهنده ناتوانی آن در مقابله با جمهوری اسلامی ایران، به‌ویژه در زمینه موشکی و پهپادها است، هشدار داد: در صورت هرگونه حماقت از سوی آمریکا یا اسرائیل برای ایجاد ناامنی در منطقه، جمهوری اسلامی در لحظات نخستین درگیری، توان دفاعی آنها را نابود خواهد کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، وی سالروز ولادت امام رضا(ع) را تبریک گفت و بر اهمیت آموزه‌های آن حضرت در مواجهه با چالش‌های جهان اسلام تأکید کرد.
امام جمعه ایلام به شرایط سخت سیاسی و اجتماعی زمان امام رضا(ع) اشاره کرد و گفت که مأمون عباسی برای کنترل نفوذ شیعیان تصمیم به انتقال امام به مرو گرفت، اما امام با تدبیر خود این تهدید را به فرصتی برای ترویج فرهنگ توحید تبدیل کرد.
وی همچنین به روایت حدیث «سلسلة الذهب» توسط امام رضا(ع) در نیشابور اشاره کرد و افزود که این حدیث توحید را به‌عنوان محوری‌ترین اصل دین معرفی کرده و جایگاه امامت را نیز تبیین می‌کند.
حجت‌الاسلام کریمی‌تبار تأکید کرد: بدون پذیرش ولایت، هیچ کس نمی‌تواند به قلعه امن توحید راه پیدا کند.
حجت الاسلام والمسلمین کریمی‌تبار با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به حوزه‌های علمیه و تبیین این نقش در زمینه تمدن‌سازی اسلامی، خاطرنشان کرد که حوزه علمیه قم همواره منشأ تحولات بزرگ در تاریخ ایران و جهان اسلام بوده است و امروز به‌عنوان مرکز نشر معارف اسلامی و پشتیبان اندیشه مقاومت در برابر استکبار جهانی شناخته می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: این حوزه با بهره‌گیری از تعالیم اهل‌بیت(ع)، به‌ویژه امام رضا(ع)، مسیر هدایت امت اسلامی را روشن نگه داشته است.
امام جمعه ایلام در پایان نیز از زحمات و تلاش‌های شبانه روزی همه نیروهای خدوم نهادها، به‌ویژه جمعیت هلال احمر در خدمت‌رسانی به مردم قدرددانی کرد.
انتهای پیام/180/