خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توشه فرهنگی همراه با شعور معنوی در راهپیمایی اربعین لازم است

مهر | دین و اندیشه | جمعه، 19 اردیبهشت 1404 - 15:58
غضنفری دبیر ستاد فرهنگی اربعین ایران و عراق در تبیین مسائل فرهنگی-آموزشی اربعین،گفت:موضوع فرهنگی-آموزشی اربعین جز کلیدی ترین موضوعاتی است؛در عرصه رویداد بی نظیر و بین المللی بروز می دهد.
اربعين،عراق،فرهنگي،ايران،كميته،غضنفري،ميزبان،بواسطه،توشه

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید غضنفری دبیر ستاد فرهنگی اربعین ایران و عراق در تبیین مسائل فرهنگی-آموزشی اربعین، بیان کرد: موضوع فرهنگی-آموزشی اربعین جزو کلیدی ترین موضوعاتی است؛ که در عرصه رویداد بی نظیر و بین المللی خودش را بروز می‌دهد.
وی ادامه داد: اقشار، اصناف مختلف، زن و مرد با سنین متفاوت، زمانی که مشرف می‌شوند؛ حتماً بایستی توشه فرهنگی ای را در قبل، حین و بعد از اعزام به همراه داشته باشند.
غضنفری بیان داشت: این راه که پر از عشق، شور و امید است؛ حتماً یک توشه فرهنگی همراه با شعور معنوی لازم دارد.
وظیفه کمیته فرهنگی-آموزشی اربعین این است که؛ مقدماتش را فراهم کند.
وی گفت: طی ۱۲ سال گذشته، مجموعه کمیته فرهنگی اربعین در ایران بواسطه حجت الاسلام احمدی رئیس کمیته فرهنگی-آموزشی کشور مدیریت می‌شود و در عراق توسط حجت الاسلام اباذری رایزن فرهنگی ایران در عراق مدیریت می‌گردد.همکاری و مودت این ۲ کمیته توانسته اتفاقات خوبی را رقم بزند.
غضنفری به سنت حسنه موکب داران عراقی اشاره کرد و گفت: یکی از جذاب ترین برنامه‌هایی که بواسطه زائران ایرانی، گروه‌ها و مردم ایران اداره می‌شود این است که؛ یاد گرفتند از میزبان اصلی که؛ مردم عراق هستند تقدیر و تشکر کنند.
مقام معظم رهبری فرمودند که؛ مردم ایران سعی کنند که؛ حس میزبانی از مردم عراق گرفته نشود.
این میزبان بلاشک مردم عراق در رویداد اربعین هستند.
وظیفه ما این است که ضمن کمک به میزبان اصلی مقدماتی را برای بهره برداری از زائران خودمان مهیا کنیم.
وی در سوال اینکه پیش بینی شما از حضور مردم در راهپیمایی اربعین امسال چیست، بیان کرد: انشاالله که هر چه بیشتر از سال گذشته شاهد حضور مردم در راهپیمایی اربعین باشیم و این عدد به انفاس خلایق برسد و مسیر اربعین از مشتاقان سیدالشهدا پر شود.