حفظ هویت تاریخی خلیج فارس وظیفه ملی است
اقلید- امام جمعه اقلید گفت: خلیج فارس همواره یکی از ارکان اصلی تمدن ایرانی بوده و حفظ نام و هویت آن، وظیفهای ملی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام والمسلمین مجید گشول درهسیبی در خطبههای نمازجمعه اقلید با اشاره به افزایش قطعیهای برق در روزهای اخیر، بر ضرورت تقوای مصرف و مدیریت صحیح انرژی تأکید کرد و گفت: باید در اطلاعرسانی به مردم صداقت و شفافیت رعایت شود و خواستار پذیرش مسئولیت از سوی دستگاههای ذیربط در برابر مشکلات هستیم.
وی ادامه داد: عذرخواهی بهموقع، توضیح دلایل واقعی و پرهیز از کلیگویی، زمینه اعتمادسازی با مردم را فراهم میکند و در این شرایط، صداقت در بیان واقعیات، امری ضروری برای افزایش مشارکت عمومی در حل مسائل کشور خواهد بود.
امام جمعه اقلید افزود: پنهانکاری و عدم پاسخگویی شفاف از سوی مسئولان، نهتنها به افزایش نارضایتیها منجر میشود بلکه توان مدیریت بحران را نیز کاهش میدهد.
حجت الاسلام گشول با اشاره به نقش مؤثر اطلاعرسانی دقیق و مستمر در کاهش التهابات اجتماعی و بهبود مدیریت مصرف، گفت: دستگاههای اجرایی باید از تمامی ابزارهای ارتباطی برای ارتقای آگاهی عمومی بهره بگیرند تا مردم بتوانند تصمیمات درستتری در زمینه مصرف منابع اتخاذ کنند.
وی با اشاره به وضعیت نگرانکننده منابع آبی کشور ادامه داد: کاهش ۳۷ درصدی ورودی سدها و وجود هفت سد با کمتر از ۱۰ درصد آب نشانهای از عمق بحران است.
امام جمعه اقلید افزود: ادامه این روند بدون اصلاح در شیوه مصرف و سیاستهای کلان آب میتواند به چالشهای گسترده در زمینه کشاورزی، تأمین آب شرب و امنیت غذایی منجر شود.
حجت الاسلام گشول در بخش دیگری از خطبههای نمازجمعه به اهمیت تاریخی و هویتی خلیج فارس پرداخت و گفت: خلیج فارس همواره یکی از ارکان اصلی تمدن ایرانی بوده و حفظ نام و هویت آن، وظیفهای ملی است که باید با هوشیاری و انسجام در برابر تلاشهای تحریکآمیز دشمنان انجام شود.
وی با یادآوری رشادتهای سردارانی مانند رئیس علی دلواری، امامقلیخان، میرمهنای فاتح و شهید نادر مهدوی، خلیج فارس را نماد مقاومت، هویت ملی و افتخار ایرانیان خواند و ادامه داد: این سرداران با ایثار جان خود، امنیت و سربلندی این مرز و بوم را تضمین کردند و باید نام و خاطره آنان همواره در تاریخ کشور زنده بماند.
امام جمعه اقلید در ادامه به خدمات بسیج سازندگی در شهرستان اقلید اشاره کرد و افزود: از ۱۷ اردیبهشت، هفته بسیج سازندگی آغاز شده و در قالب قرارگاه خدمت و آبادانی با دبیری بسیج سازندگی سپاه، پروژههای متعددی اجرا شده است.
وی ادامه داد: این اقدامات با هدف محرومیتزدایی، توانمندسازی اقتصادی و بهبود زیرساختهای روستایی و مناطق کمبرخوردار طراحی و عملیاتی شدهاند.
حجت الاسلام گشول با ارائه آماری از عملکرد این نهاد گفت: طی سالهای اخیر و تاکنون ۶۵ صندوق قرضالحسنه با عضویت ۳۴۲۰ نفر تشکیل شده و بیش از ۲۶۰۰ فقره وام به ارزش ۷ میلیارد تومان پرداخت شده است؛ همچنین مجموع وامهای اشتغال پرداختی توسط بسیج سازندگی در سطح شهرستان ۳۵ میلیارد تومان بوده که شامل ۱۵ میلیارد تومان حمایت از کارگاههای تولیدی و ۲۰ میلیارد تومان برای مشاغل خانگی بوده است.
وی ادامه داد: خدمات گستردهای نیز در حوزه کشاورزی، منابع طبیعی، آبرسانی، مسکن، خانه عالم، جهیزیه، معیشت و پوشاک ارائه شده است؛ از جمله این اقدامات میتوان به احیای ۵ رشته قنات، مرمت و آسفالت ۱۹ کیلومتر جاده بین مزارع، لایروبی ۴ کیلومتر انهار، ساخت دو استخر کشاورزی، آبرسانی به روستاهایی مانند نظامآباد، آسپاس و آبباریک، ساخت سه مسکن مددجویان، مرمت ۶۰ واحد مسکونی محرومان، مرمت خانههای عالم در آسپاس و جوادیه، توزیع ۴۶ جهیزیه، ۴ هزار بسته معیشتی، ۱۰ هزار قرص نان، ۲۰۰۰ عدد پوشاک و کفش و ۲۰ هزار پرس غذای گرم در سه سال اخیر اشاره کرد.
امام جمعه اقلید همچنین از اقدامات ویژه در سالهای اخیر خبر داد و تصریح کرد: پروژههایی مانند آسفالتسازی، آبرسانی به ۸ روستا، احیای مراتع، مرمت منازل محرومان، وامهای اشتغال و قیر رسانی به جادههای منتهی به گلزار شهدا با همکاری دستگاههای متولی در حال انجام است.