دولت توجه ویژه ای به آموزش و پرورش در بودجه 1404 دارد
معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، گفت: خوشبختانه دولت توجه ویژه ای به آموزش و پرورش در بودجه سال 1404 داشته و نویدبخش این مسئله است که بسیاری از مشکلات با وفاق بین دولت و مجلس شورای اسلامی حل شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، علی فرهادی در سفر یک روزه خود به شهرستان فسا در استان فارس در جمع مدیران مدارس فسا، شیبکوه، ششده و قرهبلاغ این شهر با تبریک روز و هفته بزرگداشت مقام معلم، گفت: همه شغلها قابل احترام هستند، اما معلمی شغل نیست ،بلکه یک رسالت است و فراتر از یک شغل محسوب میشود.
وی افزود: در یک سال اخیر به اعتراض معلمان نسبت به رتبه بندی رسیدگی و حقالتدریسهای عقب افتاده فرهنگیان و پاداش معوق پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی نیز پرداخت شد.
معاون برنامهریزی و توسعه مدیریت وزارت آموزش و پرورش از به روز شدن پرداخت حقالتدریس معلمان به عنوان نکتهای که در کیفیت آموزشی موثر است اشاره کرد و گفت: باید معلمان ما در این موارد به نحوی تامین شوند که دغدغه معیشت نداشته و تمرکز آنها بر تعلیم و تربیت باشد.
فرهادی با اشاره به حساسیت کار در آموزش و پرورش، گفت: سیستم تعلیم و تربیت نیمی از دولت را تشکیل میدهد و نمیشود آن را با آزمون خطا اداره کرد و حتما باید با برنامهریزی مبتنی بر اسناد بالادستی برای آن تصمیمگیری کرد.
وی به عنوان مثال به مسئله جمعیت دانشآموزی در کشور اشاره کرد و گفت: پیشبینی میشود در چند سال آینده تراکم جمعیت دانشآموزی در کلاسهای درسی دوره متوسطه افزایش یابد و باید ضمن توسعه فضا در این دوره تحصیلی خصوصا هنرستانها به تامین نیروی انسانی متخصص در این دوره تحصیلی نیز توجه ویژهای کرد.
معاون برنامهریزی و توسعه مدیریت وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: خوشبختانه دولت توجه ویژهای به آموزش و پرورش در بودجه سال 1404 داشته و نویدبخش این مسأله است که بسیاری از مشکلات با وفاق بین دولت و مجلس شورای اسلامی حل شود.
نماینده مردم شهرستان فسا در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم، گفت: هر موفقیتی که در عرصههای مختلف حاصل میشود حاصل تلاشهای فرهنگیان است و مدیون این قشر بزرگ هستیم.
حسنعلی محمدی خطاب به مدیران حاضر در جلسه گفت: رمز موفقیت کشورهایی که توسعه پیدا کردهاند وجود مدیران توانمند و توجه به نیروی انسانی است.
وی با یادآوری این مطلب که اصلیترین وظیفه معلمان، تعلیم و تربیت و آموزش است گفت: لذا باید همه تمرکز این قشر بر این مسأله قرار گیرد چراکه پیشرفت کشور در گرو همین مسأله است.
کرامت الله بشارتی پور، مدیر آموزش و پرورش فسا نیز در این مراسم گفت: درحال حاضردر شهرستان فسا بیش از 42 هزار دانش آموز توسط پنج هزار معلم مشغول به فراگیری تعلیم و تربیت هستند.
مدیر دبیرستان حافظ و نماینده مدیران حاضر در این جلسه به بیان برخی مسایل و مشکلات و پیشنهاد آموزش وپرورش در شهرستان فسا پرداخت.
کمبود امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی، لزوم هوشمند سازی کلاسهای درس، فرسودگی فضای آموزشی، لزوم افزایش سرانه آموزشی، مسئله حقوق و دستمزد فرهنگیان، مطالبات بازنشستگان فرهنگی، توجه به بیمه درمانی و تکمیلی فرهنگیان، لزوم توجه عدالت آموزشی خصوصا مدارس مناطق محروم و روستایی و توجه به حل مسائل مدارس غیر دولتی، از جمله نکاتی بود که خانم سلیمی به آن پرداخت.
به گزارش تسنیم، معاون برنامه ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در بدو ورود به فسا با حضور در مقبره شهدای گمنام این شهرستان به مقام شهدا خصوصا شهدای معلم و دانش آموز ادای احترام کرد.
بازدید از هنرستانهای کشاورزی ابوذر غفاری، فنی شهید رجایی و کاردانش امام علی (ع) و اردوگاه تربیتی شهید باهنر فسا، از جمله برنامههای سفر یک روزه فرهادی به شهرستان فسا بود.
انتهای پیام/424/