برای ارتقای جایگاه زنان نیاز به همکاری در سطح ملی داریم
نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه انتظار حل یک باره مسائل حوزه زنان از سوی تنها 14 عضو فراکسیون زنان مجلس، انتظاری غیرواقع بینانه است، گفت: برای ارتقای جایگاه زنان در کشور نیاز به همکاری فراگیر در سطح ملی داریم.

به گزارش خبرنگار تسنیم از قزوین، فاطمه محمدبیگی امروز در نشست همافزایی فعالان حوزه زنان که با حضور برخی از نمایندگان فراکسیون زنان و جمعی از بانوان استان قزوین در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: تصویب سه قانون کلیدی در مجلس شامل "حمایت از خانواده و جوانی جمعیت"، "جهش تولید دانشبنیان" و "لغو تحریمها"، از مهمترین دستاوردهای نمایندگان بوده که با تأکید رهبر معظم انقلاب، اجرای دقیق آنها بر عهده دولت قرار گرفته است.
وی در ادامه با اشاره به جلسات گسترده کمیسیون اجتماعی مجلس درباره مسائل زنان، افزود: در حالی که فراکسیون زنان تلاش کرده با جدیت به مسائل مرتبط با کرامت بانوان و مقابله با خشونت بپردازد، ناگهان طرحهایی چون اصلاح قانون مهریه توسط برخی از نمایندگان مرد مطرح میشود که بدون در نظر گرفتن تبعات اجتماعی آن، فشار مضاعفی را متوجه زنان میکند.
رئیس فراکسیون زنان مجلس با انتقاد از پیشنهاد کاهش مهریه قانونی از 110 سکه به 14 سکه عنوان کرد: آیا چنین پیشنهادی به جز دامن زدن به افزایش طلاق، نتیجه دیگری دارد؟
گرفتن ابزار حمایت قانونی از زن، آن هم در شرایطی که بسیاری از زنان بهدلایل فرهنگی و اقتصادی از حقوق خود صرفنظر میکنند، اقدامی ناعادلانه است.
محمدبیگی همچنین تأکید کرد: اگر چه ما مخالف زندانی شدن مردان به دلیل مهریه هستیم، اما کاهش حمایت قانونی نباید به تضعیف امنیت زنان منجر شود.
به همین دلیل بررسی لایحه جدید مربوط به مهریه را متوقف کردهایم تا تبعات آن برای جامعه زنان دقیقتر مورد بررسی قرار گیرد.
وی در ادامه از پیگیری موضوعاتی چون بیمه زنان خانهدار و روستایی، وضع مالیات بر مهریه و بیمهپذیر شدن آن خبر داد و افزود: این موارد از مطالبات جدی فراکسیون زنان مجلس است که در صورت اجرا، میتواند پشتوانهای برای بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی زنان باشد.
محمدبیگی همچنین با اشاره به افزایش مشارکت زنان در عرصههای مدیریتی استان قزوین، این اتفاق را نشانهای مثبت از نگاه مسئولان اجرایی استان به ظرفیت بانوان دانست و گفت: تقویت جایگاه زنان در سطوح تصمیمگیری، یکی از مؤلفههای اساسی توسعه پایدار است.
انتهای پیام/