خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصفهان گرم‌تر می‌شود

مهر | استان‌ها | جمعه، 19 اردیبهشت 1404 - 13:47
اصفهان- معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: دمای هوا در این استان از امروز روند افزایش نسبی دارد و تا روز یکشنبه بین ۲ تا ۳ درجه سلسیوس گرم‌تر می‌شود.
سلسيوس،دماي،درجه،صفر،بالاي

نوید حاجی‌بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، امروز و فردا آسمان استان صاف تا قسمتی ابری است و در ساعات بعدازظهر وزش باد را انتظار داریم.
وی افزود: طی روزهای شنبه و یکشنبه به دلیل افزایش گرادیان فشاری، در ساعات بعدازظهر و شب وزش باد به نسبت شدید همراه با گرد و خاک موقتی و کاهش دید، به‌ویژه در نیمه شمالی استان پیش‌بینی می‌شود.
معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان با اشاره به روند افزایش نسبی دمای هوا در این بازه زمانی بین ۲ تا سه درجه سلسیوس، خاطرنشان کرد: دمای امروز شهر اصفهان بین ۱۴ تا ۳۰ درجه سلسیوس بالای صفر در نوسان خواهد بود.
حاجی بابایی اضافه کرد: خور و بیابانک با بیشینه دمای ۳۵ درجه سلسیوس بالای صفر و بویین میاندشت با کمینه دمای سه درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شوند.