خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش بادهای تند و احتمال گرد و غبار در خوزستان

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | جمعه، 19 اردیبهشت 1404 - 13:40
اهواز - اداره کل هواشناسی خوزستان از تداوم وزش بادهای نسبتاً شدید همراه با تندبادهای لحظه‌ای و افزایش رطوبت در مناطق مختلف استان تا اواسط هفته آینده خبر داد.
استان،روز،دماي،خوزستان،درجه،جنوبي

محمد سبزه‌زاری، مدیرکل هواشناسی خوزستان، روز جمعه در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی، وزش بادهای نسبتاً شدید همراه با تندبادهای لحظه‌ای در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی استان تا روز یکشنبه ادامه خواهد داشت.
به گفته وی، احتمال برخاستن گرد و غبار محلی در این مناطق وجود دارد.
وی افزود: صبح و شامگاه شنبه و یکشنبه، وزش بادهای جنوبی با شدت متوسط باعث افزایش رطوبت و شرجی در سواحل شرقی استان می‌شود و این شرایط از روز دوشنبه تا چهارشنبه به مناطق جنوبی، غربی و مرکزی استان نیز گسترش می‌یابد.
مدیرکل هواشناسی استان خوزستان تصریح کرد: روند افزایش نسبی دمای هوا در خوزستان تا روز دوشنبه ادامه خواهد داشت.
همچنین پیش‌بینی می‌شود شمال خلیج فارس تا ظهر روز جمعه مواج باشد.
در شبانه‌روز گذشته، امیدیه و شوش با دمای ۴۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و ایذه با ۱۲.۷ درجه خنک‌ترین نقاط استان بودند.
دمای هوای اهواز نیز به حداکثر ۳۹.۵ و حداقل ۲۴.۲ درجه سانتی‌گراد رسید.