خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولویت اشتغال با بومیان جزیره خارگ است

مهر | استان‌ها | جمعه، 19 اردیبهشت 1404 - 13:24
بوشهر - بخشدار ویژه خارگ با تأکید بر لزوم بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های موجود برای حل معضل بیکاری در این جزیره گفت: اشتغال بومیان در اولویت نخست برنامه‌های مدیریتی قرار دارد.
بومي،حوزه،خارگ،جزيره،اشتغال،نيروي،ساكنان،مستقر،انساني

نگهدار حسین‌پور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: جزیره خارگ به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مناطق استراتژیک کشور در حوزه انرژی، با موقعیت جغرافیایی خاص خود در شمال خلیج فارس، نقش بی‌بدیلی در صادرات نفت و امنیت انرژی ایران ایفا می‌کند.
وی افزود: خارگ با وجود برخورداری از صنایع عظیم نفت، گاز و پتروشیمی، همچنان با مشکلاتی در حوزه اشتغال بومیان مواجه است که این موضوع باید با هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت‌های قانونی و اجرایی، به‌طور جدی پیگیری و رفع شود.
بخشدار ویژه خارگ تصریح کرد: اولویت قطعی و غیرقابل اغماض ما در حوزه اشتغال، بهره‌گیری از نیروی انسانی بومی جزیره است.
جوانان خارگی باید نخستین گزینه در جذب نیروی انسانی شرکت‌ها و نهادهای مستقر در منطقه باشند، مگر در مواردی که تخصص مورد نیاز در بین نیروهای بومی موجود نباشد.
وی با اشاره به هماهنگی با دستگاه‌های مسئول و صنایع مستقر در جزیره، ادامه داد: تمام تلاش ما بر این است که با استفاده حداکثری از امکانات موجود و تعامل با مجموعه‌های مرتبط، گام‌های مؤثری در جهت کاهش نرخ بیکاری و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار برای ساکنان بومی برداشته شود.
حسین‌پور با تأکید بر لزوم اجرای دقیق طرح‌های مصوب در حوزه اشتغال گفت: اجرای طرح‌های توسعه‌ای باید همراه با رعایت اصل عدالت و اولویت‌بخشی به ساکنان منطقه باشد تا احساس تعلق اجتماعی در میان مردم تقویت و از مهاجرت ناخواسته نیروی کار بومی جلوگیری شود.