خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام ۲ ماموریت در شاهرود؛ خودروهای نیسان حامل قاچاق توقیف شدند

مهر | استان‌ها | جمعه، 19 اردیبهشت 1404 - 12:18
شاهرود- فرمانده انتظامی شاهرود از انجام دو ماموریت جداگانه در این شهرستان خبر داد و گفت: در این راستا دو خودروی نیسان حاوی سوخت و تاغ قاچاق کشف شدند.
خودرو،مأموران،بازرسي،قاچاق،كشف،نيسان

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علیرضا شائینی ظهر آدینه در حاشیه بازرسی از واحدهای گشتی پلیس در گفت‌وگو با خبرنگاران از انجام دو مأموریت جداگانه در روز جمعه خبر داد و ابراز داشت: این رویدادها پیرامون کشف محموله سوخت و تاغ قاچاق در شاهرود بوده است.
وی با بیان اینکه مأموران ایست بازرسی متوجه نیسان آبی مشکوک شدند، افزود: خودرو متوقف و در بازرسی از آن دو هزار لیتر سوخت قاچاق کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی شاهرود از توقیف این خودرو عبوری و تحویل بار آن به شرکت نفت خبر داد و ابراز داشت: متهم دستگیر و به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان تحویل داده است.
شائینی بابیان اینکه مأموران پلیس هنگام عبور و مرور خودروهای عبوری به نیسان آبی مشکوک و دستور توقف آن را صادر کردند، تصریح کرد: از این خودرو یک تن چوب قاچاق به ارزش دو میلیارد ریال کشف شد.
وی با بیان اینکه محموله در زیر چادر خودرو پنهان بود اما هیچ بار قاچاقی از دید مأموران مخفی نخواهد ماند، افزود: متهم این پرونده دستگیر و خودرو توقیف شد.