خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پوتین در میدان سرخ: روسیه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود

مهر | بین‌الملل | جمعه، 19 اردیبهشت 1404 - 11:46
رئیس جمهور روسیه در سخنانی در میدان سرخ و هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم گفت: روسیه همیشه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود.
روسيه،نازيسم،پوتين،جنگ،هشتادمين،سالگرد،عزيز

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه طی سخنانی در مراسم بزرگداشت هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم در مسکو گفت: شهروندان عزیز روسیه، کهنه سربازان عزیز، مهمانان محترم.
رفقای سرباز و ملوان ها، گروهبانان و افسران، ژنرال‌ها و دریاسالارها، هشتادمین سالگرد پیروزی در جنگ کبیر را به شما تبریک می‌گویم.
پوتین گفت: ما با احترام به نسل پیروز در جنگ میهنی بزرگ متحد می‌شویم.
کشور ما به بهای جان میلیون‌ها انسان، آزادی و صلح را برای همه بشریت به ارمغان آورد.
وی ادامه داد: روز پیروزی، مهم‌ترین جشن برای روسیه است.
روسیه همیشه سدی شکست‌ناپذیر در برابر نازیسم خواهد بود و با جنایات پیروان آن مبارزه خواهد کرد.
رئیس جمهور روسیه گفت: تمام روسیه از شرکت‌کنندگان در عملیات ویژه حمایت می‌کند و به روحیه مقاومت آن‌ها افتخار می‌کند.
پوتین ادامه داد: روسیه هرگز اجازه نخواهد داد که پیروزان واقعی بر نازیسم تحریف شوند.
شکست کامل نازیسم حاصل تلاش مشترک بسیاری از کشورها بود و روسیه قدردان نقش متحدان است.
رئیس‌جمهور از مردم روسیه خواست تا از جان بر کفان و عزم آنان برای دفاع از این کشور الگو بگیرند.