خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حفاری اکتشافی نفت ایران در دریای خزر پس‌از ۳ دهه وقفه آغاز شد

مهر | اقتصادی | جمعه، 19 اردیبهشت 1404 - 11:40
وزیر نفت فرمان آغاز دوباره عملیات حفاری اکتشافی در بخش کم‌عمق دریای خزر را با استقرار دکل حفاری شرکت حفاری شمال در ساختار رودسر در بلوک ۱۸ خزر و عمق ۷۰ متری آب صادر کرد.
حفاري،خزر،درياي،نفت

به گزارش خبرنگار مهر، عملیات اجرایی آغاز دوباره حفاری اکتشافی در بخش کم‌عمق دریای خزر، با استقرار دکل حفاری شرکت حفاری شمال در ساختار رودسر در بلوک ۱۸ خزر و عمق ۷۰ متری آب، امروز (جمعه، ۱۹ اردیبهشت) در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از سوی «محسن پاک‌نژاد» وزیر نفت ایران صادر شد.
بر همین اساس این حفاری اکتشافی تا عمق نهایی ۵۰۷۷ متر و با هدف ارزیابی مخزنی ساختار رودسر انجام می‌شود.
گفتنی است که آخرین چاه بخش کم‌عمق دریای خزر در سال ۱۳۷۶ حفر شد.
حفاری در بخش عمیق دریای خزر نیز از سال ۱۳۹۳ متوقف بود که آغاز دوباره فعالیت در این بخش نیز پس از تعمیرات سکوی نیمه‌شناور ایران امیرکبیر در برنامه وزارت نفت قرار دارد.