رویکرد جشنواره هنرهای تجسمی رضوی حرفهای و فنی بود - تسنیم
مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگ هنری امام رضا علیه السلام، گفت: بنیاد بین المللی امام رضا علیه السلام در دوره بیست و یکم جشنواره رویکردی حرفه ای و فنی را مورد توجه قرار داد که بر این اساس در بخش های مختلف ابعاد رویکرد فنی محرز است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مرتضی سعیدیزاده شامگاه پنجشنبه در آیین اختتامیه جشنواره هنرهای تجسمی با بیان برگزاری این آیین با فراز نشیبهایی که داشت به ایستگاه نهایی خود رسید و امشب شاهد برگزاری آن هستیم، اظهار کرد: بنیاد بینالمللی امام رضا علیه السلام در دوره بیست و یکم جشنواره رویکردی حرفهای و فنی را مورد توجه قرار داد که بر این اساس در بخشهای مختلف ابعاد رویکرد فنی محرز است.
وی ادامه داد: در جشنواره عکس رضوی چهار کارگاه تخصصی آموزشی در چهار استان در حوزه تولید عکس رضوی و عکس اهل بیتی در فضای هنری کشور شکل گرفت و در فضای حوزه گرافیک نیز موضوع امام رضا(ع) به مسائل روز کشور در جهان اسلام نزدیک شد و محور مقاومت و غزه و فلسطین در تولید آثار مورد توجه قرار گرفت.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی فرهنگ هنری امام رضا علیه السلام، گفت: در حوزه خوشنویسی این جشنواره نیز اتفاق خوبی رقم خورد و بخش ویژه ملکه آفتاب در جشنواره شکل پیدا کرد تا به واسطه آن هشت از برتر از آثار هنرمندان بانو و خواهری که در دورههای گذشته جشنواره ای به تولید آثار پرداخته بودند، انتخاب و عرضه و مورد تقدیر قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در بنیاد امام رضا علیه السلام هدف ما تولیدات آثار خوب برای عرضه به جامعه فرهنگی و دینی جامعه است، تصریح کرد: بنیاد فرهنگی هنری امام رضا(ع)، در دو زیست بوم دینی و هنری شکل گرفته که امیدواریم بر این مبنا تولیدات فاخری برای جامعه ارائه کنیم.
سعیدیزاده ضمن عذرخواهی به دلیل تاخیر در برگزاری این اختتامیه از هنرمندان تصریح کرد: این جریان بنا به اقتضائات تغییر دولت، تغییر سیاست ها با رویکردهایی همراه شد که امیدوارم در دورههای آینده چشمانداز 10 ساله جشنواره امام رضا علیه السلام بتوانیم معتبرترین جشنواره هنری و فرهنگی را در زیست فرهنگ و هنر کشور در موضوعاتی دینی و امام رضا ارائه دهیم و بالندگی را در همه حوزههای آن شاهد باشیم.
وی ضمن تقدیر از زحمات فرهاد قائمیان بعنوان مدیر بیستویکمین جشنواره فرهنگی هنری امام رضا علیه السلام خاطرنشان کرد: این هنرمند محبوب به عنوان شخصیت برجسته هنری فرهیخته کشور ما را در جریان برگزاری هرجه کیفی تر این رویداد یاری کرد.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی فرهنگ هنری امام رضا با اشاره به اینکه حمایت از پایگاه های آموزشی و دورههای آموزشی و توانمندسازی در حوزه هنری و هنرمندان به تولیدات آثار خوبی در این دوره از جشنواره منجر شد، عنوان کرد: سایت پنجره هشت پنجره ای رو به تولیدات آفرینشهای فرهنگی است که خروجی بیست و یک دور از جشنوارههای امام ضا علیه السلام در آن بارگذاری شده که فردا رونمایی خواهد شد.
وی دلیل ایجاد و رونمایی از این سایت را عرضه تولیدات رضوی به جامعه و در معرض دید قرار دادن این آثار در معرض برای علاقمندان و مردم قلمداد کرد و بر لزوم جریان سازی و مردمی کردن تولیدات جشنوارهای صحه گذاشت.
فرهاد قائمیان مدیر بیستویکمین جشنواره بینالمللی فرهنگی و هنری امامرضا علیه السلام نیز در این آئین ضمن تقدیر از حضور هنرمندان و دبیران سه گانه جشنواره هنرهای تجسمی رضوی به تلاشهای صورت گرفته توسط دبیران برای کیفی شدن روند برگزاری این رویداد و فاخر شدن آثار و تولیدات این دوره از جشنواره اشاره کرد.
رویکرد جشنواره گرافیک رضوی برگرفته از کتاب انسان 250ساله رهبری بود
مسعود نجابتی نیز با بیان اینکه در این دوره از جشنواره با مدیران و دستاندرکاران درصدد ایجاد تغییر نگاه بودیم؛ اظهارداشت:در این دوره موفق شدیم مسیر گرافیک مذهبی را تا حدی تغییر دهیم، اگر چه آنچه که در ادوار گذشته اتفاق افتاده نیز اتفاقات مبارکی بوده، اما بیشتر حول مسائلی بود که شامل در واقع آرا و نقوشی بود که از حرم اقتباس شده بود یا القاب و عناوینی که دستمایه کار هنرمندان قرار میگرفت.
وی با بیان اینکه روند ادوار گذشته اگرچه قابل توجه و اهمیت اما تا حدی از مسائل روز و اتفاقاتی که در دنیا در حال رخ دادن است دور بود تصریح کرد: به همین دلیل درصدد تغییر رویکرد برآمدیم چرا که مسائل جمعه و دنیا روز به روز گسترده تر میشود و سابق بر این تصور ما با سیره و فرهنگ رضوی متفاوت بود لذا سعی کردیم در این جشنواره فکری برای این موضوع بکنیم.
دبیر جشنواره ملی گرافیک رضوی یادآور شد: در این راستا با کمک عزیزانی که در شورای سیاست گذاری جشنواره بودند همفکری و همافزایی کرده و توفیقی پیدا شد که با الهام گرفتن از کتاب انسان 250 ساله مقام معظم رهبری مسیر جدیدی را در بحث گرافیک رضوی پی ریزی کنیم.
نجابتی تصریح کرد: بر این مبنا از علاقهمندان و شرکتکنندگان در این دور از جشنواره درخواست کردیم که آثار خود را با رویکرد جدید ارسال کنند و در این مسیر همگام شوند و گامهای خوبی برداشته شد و این اتفاق مبارک شکل گرفت.
دبیر جشنواره ملی گرافیک رضوی ابراز کرد: تصور من بر این است که در دوره کنونی نگاه به گرافیک رضوی تغییر کرد و اتفاقات خوبی هم رقم خورد که خروجی آن رویدادهای ارزشمندی مثل نهضت کوثر انقلاب شد و موضوعات همدلی و مهربانی و موارد کثیری که در سیره رضوی وجود دارد به وادی گرافیک رضوی راه یافت که از جمله آن موضوع مقاومت و بحث مهم فلسطین غزه و استکبارستیزی و مبارزه یا جهاد نفس و و جهاد اکبر بود.
به گفته وی؛ مباحث مختلفی که یکایک ما در تمام شئون زندگی با آن درگیر هستیم نظیر مبارزه با ظلم، مبارزه با اختلاس، مبارزه با فحشا، مبارزه با نفس و هر آن چیزی که هر روز در جامعه و دنیای پیرامونی لمس میکنیم در جشنواره گرافیک رضوی مورد توجه قرار گرفت و خلق آثار پیرامون آن تاکید شد.
انتهای پیام/282/