خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز بزرگترین پروژه آبرسانی شهرستان دزفول در خرداد ماه

مهر | استان‌ها | جمعه، 19 اردیبهشت 1404 - 08:30
دزفول - مدیر آبفای منطقه دزفول از آغاز بزرگترین پروژه آبرسانی شهرستان دزفول در خرداد ماه سال جاری خبر داد.
دزفول،پروژه،آب،فاضلاب،شهر،شهيون،شرب،تأمين،شهرستان،مناطق،چاه

حسین سعادتی‌فر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با پیگیری‌های نماینده دزفول و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و حمایت فرماندار ویژه شهرستان، پروژه آبرسانی به بخش شهیون، پروژه فاضلاب شهر دزفول و همچنین عملیات تجهیز و بهره‌برداری از چندین حلقه چاه در سطح شهر و روستاهای شهرستان اجرایی خواهد شد.
وی افزود: اولین چاه از این مجموعه در روستای گاومیش آباد شرقی با ظرفیت تولید روزانه چهار هزار مترمکعب وارد مرحله تجهیز شده و در روزهای آینده وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.
این چاه برای تأمین آب شرب پایدار بخشی از مناطق جنوب شهر و روستای گاومیش آباد شرقی در نظر گرفته شده است.
مدیر آبفای منطقه دزفول اعتبار هزینه شده برای این پروژه را ۱۵ میلیارد تومان اعلام کرد و ادامه داد: هدف این طرح رفع کمبود آب شرب و همچنین رفع افت فشار آب شرب در برخی مناطق شهری و روستایی است.
سعادتی فر بیان کرد: یکی از اقدامات نماینده دزفول پیگیری برای تأمین و تخصیص اعتبار مورد نیاز پروژه بزرگ آبرسانی به بخش شهیون است.
این پروژه مهم شامل اجرای ۱۲ کیلومتر لوله‌گذاری فولادی با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان است که در خرداد ماه امسال آغاز خواهد شد و قرار است آب آشامیدنی پایدار بیش از ۲۴ روستای بخش شهیون از طریق دریاچه سد دز تأمین شود.
وی تصریح کرد: بخش شهیون یکی از مهمترین مناطق گردشگری شهرستان دزفول است و سالانه هزاران نفر از نقاط مختلف کشور به این منطقه سفر می‌کنند بنابراین توسعه زیرساخت‌های این بخش به ویژه تأمین آب شرب می‌تواند به رونق بیشتر گردشگری در شهرستان و حل مشکل آب آشامیدنی منطقه بعد از چند دهه کمک شایانی کند.
سعادتی فر در ادامه در خصوص پروژه فاضلاب شهر دزفول نیز گفت: پروژه احداث شبکه جمع‌آوری فاضلاب در دزفول تنها حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و متأسفانه برخی مناطق شهری همچنان فاقد این شبکه هستند.
این پروژه در سال‌های گذشته به دلیل نبود اعتبار متوقف شده بود اما با پیگیری‌های فراوان، مبلغ پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای اجرای کامل شبکه فاضلاب دزفول اختصاص یافته که در لایحه بودجه نیز لحاظ شده است.
وی ادامه داد: در نیمه نخست سال جاری، پس از برگزاری مناقصه و انتخاب پیمانکار، عملیات اجرایی پروژه فاضلاب در نقاط مختلف شهر دزفول از سر گرفته خواهد شد.