حمایت دانشگاه آزاد از جذب نخبگان ایرانی خارج از کشور در قامت هیئت علمی
رئیس باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد گفت: برای جذب نخبگان به عنوان هیئت علمی، برنامهریزی عملی و جدی انجام شده، هدف ما حمایت واقعی و مؤثر از این افراد است.

حامد حسن پور در حمایت از نخبگان خارج از کشور با خبرنگار مهر گفت:جذب نخبگان خارجی یک موضوع چندوجهی است که قسمتی از این موضوع توسط بنیاد نخبگان بعنوان متولی در آن اقداماتی را انجام می دهد.
چون یه موضوع ترکیبی و چند وجهی است.
اما در دانشگاه آزاد اتفاق جالبی رخ داده است که برای جذب نخبگانی که دارای مدرک علمی معتبراند و بنا به دلایلی در خارج از ایران هستند در بحث جذب این افراد در قامت هیئت علمی برنامه ریزی کرده است.
ما به دنبال جذب این نخبگان در قالب اعضای هیئت علمی هستیم؛ نه حمایتهای شعاری و دلخوشکنک.
۳ نوع ساختار هیئت علمی
رئیس باشگاه پژوهشگران دانشگاه آزاد در ادامه به تشریح سه نوع مدرس در دانشگاه آزاد پرداخت و افزود: در دانشگاه آزاد، سه نوع ساختار برای اعضای هیئت علمی وجود دارد؛ که یکی از انها به عنوان هیئت علمی تمام وقت است که در دانشگاه ازاد حدود ۲۲ هزار هیئت علمی تمام وقت داریم.
قسمتی از مدرسان ما هیئت علمی وابسته هستند که این نوع از مدرسان یا یک مدرک دانشگاهی دارند و یا دارای یک صنعت و مهارت و جایگاه ویژه ای هستند.
این افراد در قالب هیئت علمی وابسته جذب می شوند.
تعداد این نوع را اگر بصورت درصدی بخواهیم مطرح کنیم، از ۶۰ درصد هیئت علمی ۱۰ درصد هیئت علمی وابسته است و حدود ۳۰ درصد دستیار آموزشی از دانشجویان دکتری خود دانشگاه آزاد هستند.
وی اظهار کرد: در این مسیر، برای جذب نخبگان با مدرک خارج از کشور، سازوکار مشخصی وجود دارد.
این افراد میتوانند در فراخوانهای رسمی جذب هیئت علمی شرکت کرده و از امتیازات ویژه باشگاه نخبگان دانشگاه آزاد بهرهمند شوند.
حسن پور در ادامه به امتیاز نخبگان در فرایند جذب بصورت هیئت علمی توضیح داد: در فراخوان هایی که برای جذب اعضای هیئت علمی در نظر گرفته شده، نسبت به نخبگان دارای مدرک معتبر علمی که در خارج از کشور سکونت دارند، امتیاز ویژه ای تعریف شده است.