چرا جاده سلامت در نوار ساحلی مازندران باید احداث شود؟
احداث جاده سلامت در نوار ساحلی مازندران، گامی مهم در توسعه زیرساخت های گردشگری و ارتقای سلامت عمومی است که تأثیرات گسترده ای بر حمل ونقل، محیط زیست و اقتصاد محلی خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، مازندران به عنوان یکی از قطبهای گردشگری کشور، همواره نیازمند توسعه زیرساختهایی است که علاوه بر افزایش جاذبههای طبیعی، رفاه و سلامت عمومی را نیز تقویت کنند.
احداث جاده سلامت در نوار ساحلی این استان، اقدامی در همین راستا خواهد بود که میتواند تأثیرات قابلتوجهی بر سبک زندگی شهروندان و همچنین رونق گردشگری داشته باشد.
این پروژه نهتنها دسترسی به نقاط ساحلی را آسانتر میکند، بلکه با ایجاد مسیرهای پیادهروی و دوچرخهسواری، فرصتهای جدیدی برای فعالیتهای ورزشی و تفریحی فراهم میآورد.
همچنین، کاهش ترافیک خودروها در مسیرهای ساحلی و بهبود کیفیت هوا، از دیگر مزایای این طرح است که میتواند به پایداری محیطزیست منطقه کمک کند.
در همین راستا، رئیس کل دادگستری مازندران بر ضرورت ایجاد جاده سلامت در سواحل دریای مازندران تاکید کرد.
عباس پوریانی رئیس کل دادگستری مازندران با اشاره به لزوم توجه ویژه به سیاست های توسعه دریا محور در استان، اظهار داشت: ایجاد جاده سلامت در سواحل دریای مازندران از گلوگاه تا رامسر امری ضروری است.
وی در بازدید از ساحل دریای سرخرود، اظهار کرد: ایجاد جاده سلامت در ساحل دریا، خواسته بحق مردم استان مازندران طی سالیان متمادی بوده که از سوی مدیران مختلف مطرح شده است.
رئیس کل دادگستری مازندران ایجاد جاده سلامت در سواحل دریای مازندران از گلوگاه تا رامسر را یک ضرورت و ظرفیتی ارزشمند دانست و یاداور شد: با توجه به ابلاغ فرمان مقام معظم رهبری در خصوص سیاست های کلی توسعه دریا محور، این مهم باید به بهترین شکل ممکن در مازندران محقق شود.
پوریانی ادامه داد: به عنوان نمونه شهرستان محمودآباد و شهر سرخرود دارای 20 کیلومتر نوار ساحلی است که ظرفیتی ارزشمند برای ایجاد جاده سلامت خواهد بود.
رئیس کل دادگستری مازندران افزود: امروز مقرر شد با انعقاد قراردادی فیمابین شهرداری و بخشداری در محمودآباد و سرخرود و اداره کل منابع طبیعی استان، اداره سواحل این منطقه با تاکید بر ضرورت حفظ منابع طبیعی به شهرداری و سایر افراد دارای اهلیت سرمایه گذاری محول شود.
پوریانی تصریح کرد: ایجاد جاده سلامت در نوار ساحلی استان مازندران علاوه بر بهره مندی مردم منطقه و مسافران از نعمات خدادادی و توجه ویژه به اجرای سیاست های کلی توسعه دریامحور، در مقابله با تصرف سواحل دریا به عنوان انفال و همچنین کاهش بار ترافیکی شهرهای غربی استان به ویژه در ایام تعطیل نیز بسیار موثر خواهد بود.
انتهای پیام/