حاجیبابایی:طرح رتبهبندی معلمان نیاز به اصلاح و تکمیل دارد - تسنیم
نایب رئیس مجلس با بیان اینکه رتبه بندی معلمان و دانشگاه فرهنگیان از موارد مهم سند تحول است، گفت: اجرای نظام رتبه بندی از اقدامات مهم بوده است که البته نیاز به اصلاح و تکمیل دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حمیدرضا حاجی بابایی ظهر امروز در آیین گرامیداشت مقام معلم و تقدیر از معلمان نمونه استانی و کشوری آموزش و پرورش استان همدان با گرامیداشت یاد استاد شهید مرتضی مطهری و شهدای فرهنگی و دانش آموز، اظهار داشت:باید تلاش کنیم جایگاه معلم را که قله واقعی است، در تراز نظام به جامعه نشان دهیم.
وی با اشاره به تعبیر مقام معظم رهبری که آموزش و پرورش را در اوج و بالا دانسته اند، تصریح کرد: اگر میخواهیم جامعه پیشرفت داشته باشد، احکام اسلامی پیاده شود و پیشرفت علمی صورت گیرد، فقط و فقط یک راه دارد که آن هم توجه به آموزش و پرورش است.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که تلاش های صورت گرفته در حوزه آموزش و پرورش قابل مقایسه با گذشته نیست، عنوان کرد: علیرغم این همه کار و تلاش هنوز نتوانسته ایم جایگاه معلم را که قله واقعی است، در تراز نظام به جامعه نشان دهیم.
حاجی بابایی با تأکید بر این که اگر قرار است به دانش آموزان حرفی بزنیم، باید از زبان معلم گفته شود، افزود: بسیاری از مشکلات و آسیب ها که متوجه جامعه به ویژه نسل نوجوان و جوان است، توسط معلم قابل حل است.
وی تصریح کرد: تمامی امکانات موجود، ابزار دست معلم است، ولی کار اصلی معلمان انجام می دهند و می توانند تحول فکری و اندیشه ای را رقم بزنند.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه حاکمیتی آموزش و پرورش، گفت: باید از تمام ظرفیت ها و امکانات برای رفع مشکلات و ارتقای دستگاه تعلیم و تربیت استفاده شود.
حاجی بابایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه سند تحول بنیادین، اظهار داشت: در این سند که به تعبیر مقام معظم رهبری، نسخه شفابخش است، 141 راهکار برای تحقق اهداف تعلیم و تربیت در بخش های مختلف آمده است.
وی با بیان اینکه رتبهبندی معلمان و دانشگاه فرهنگیان از موارد مهم سند تحول است، تصریح کرد: اجرای نظام رتبه بندی از اقدامات مهم بوده است که البته نیاز به اصلاح و تکمیل دارد.
نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه بازنشستگان فرهنگی، گفت: برای اجرای قانون همسان سازی تلاش های خوبی صورت گرفته است تا در طول سه سال به سرانجام برسد.
حاجی بابایی اشاره ای هم به بحث فوق العاده ویژه 50 درصد فرهنگیان و افزایش دریافتی نیروهای خدماتی داشت و عنوان کرد: در این زمینه پیگیر هستیم و تلاش ها بر تأمین اعتبار لازم بوده است.
انتهای پیام/