خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت نام بیش از 95 هزار دانشجو برای دریافت بن نمایشگاه کتاب

تسنیم | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404 - 15:53
سرپرست معاونت اداری و مالی وزارت ارشاد درباره میزان بن کارت های اهدایی نمایشگاه کتاب به دانشجویان، طلاب و هیئت علمی دانشگاه ها توضیح داد.
كتاب،نمايشگاه،بن،حافظي،معاونت،برگزاري،دريافت

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهدی حافظی؛ سرپرست معاونت اداری و مالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره میزان بن‌کارت‌های اهدایی به دانشجویان، طلاب و هیئت علمی گفت: تا ظهر دومین روز از برگزاری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 95 هزار و 403 نفر از دانشجویان و طلاب برای دریافت بن در نمایشگاه کتاب ثبت‌نام کرده‌اند.
وی افزود: میزان بن کارت‌های نمایشگاه کتاب برای این دسته از افراد یک میلیون تومان است که 500 هزارتومان آن حمایت معاونت است.
حافظی تصریح کرد: همچنین 10 هزار و 624 نفر از هیئت علمی و اساتید حوزه برای دریافت بن، تاکنون ثبت‌نام کرده‌اند.
میزان بن دریافتی این گروه دو میلیون تومان است که یک میلیون آن حمایت معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی گفت: همچنین 365 نهاد و سازمان برای تجهیز کتاب‌های خود و دریافت بن ثبت‌نام کرده اند.
حافظی بیان کرد: 10 هزار میلیارد تومان نیز اعتبار خرید کتاب در اختیار نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور قرار گرفته است که به منظور تجهیز کتابخانه‌های عمومی مناطق محروم استفاده می‌شود.
سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 17 تا 27 اردیبهشت‌ماه 1404 با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است.
هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب 1404 تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است.
انتهای پیام/