خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار پاکستان نسبت به احتمال درگیری بزرگ با هند

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404 - 15:12
وزیر خارجه پاکستان نسبت به احتمال بروز یک «درگیری بزرگ» میان اسلام آباد و دهلی نو هشدار داد و حملات اخیر هند به خاک این کشور را جنایتی «شنیع و شرم آور» توصیف کرد.
پاكستان،حملات،هند،وزير،كشمير،خارجه،قرار،هشدار،اقدامات،حمله

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، در پی حملات نیروهای هندی به مناطق مرزی پاکستان و کشمیر تحت کنترل اسلام‌آباد، «محمد اسحاق‌دار» وزیر خارجه پاکستان، هشدار داد که دو کشور مجهز به سلاح هسته‌ای در آستانه یک درگیری بزرگ قرار گرفته‌اند.
اسحاق‌دار روز پنجشنبه در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که در حملات اخیر هند که بامداد چهارشنبه صورت گرفت، دست‌کم 31 نفر کشته و 57 نفر دیگر زخمی شدند.
به گفته وی، این حملات «عامدانه» و هدفمند، غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان را هدف قرار داده‌اند و جنایتی شرم‌آور محسوب می‌شوند.
وزیر خارجه پاکستان با اشاره به حمله به مساجد، پروژه‌های زیرساختی مانند سد برق‌آبی در کشمیر، و اختلال در ترافیک هوایی، این اقدامات را نمونه‌هایی آشکار از نقض کنوانسیون‌های بین‌المللی دانست.
اسحاق‌دار تأکید کرد که چنین رفتارهایی نه تنها حاکمیت ملی پاکستان را زیر سؤال می‌برد، بلکه صلح و امنیت منطقه‌ای را نیز تهدید می‌کند.
وی با رد قاطع ادعای هند مبنی بر دست داشتن اسلام‌آباد در حمله پهلگام کشمیر، خاطرنشان کرد: «نخست‌وزیر پاکستان پیشنهاد تحقیقات مستقل و شفاف در این زمینه را مطرح کرده، اما هند هیچ پاسخ سازنده‌ای ارائه نداده و مسیر تخاصم و تجاوز را در پیش گرفته است.»
وزیر خارجه پاکستان همچنین هشدار داد که منطقه آسیای جنوبی، با جمعیتی بالغ بر یک‌پنجم جمعیت جهان، «توانایی تحمل اقدامات غیرمسئولانه هند» را ندارد.
این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که پیش‌تر، خواجه آصف، وزیر دفاع پاکستان نیز از احتمال هدف قرار دادن تاسیسات نظامی و غیرنظامی در پاسخ به این حملات سخن گفته بود.
کارشناسان نگران‌اند که تشدید تنش‌ها میان دو قدرت اتمی جنوب آسیا به بحران امنیتی گسترده‌تری منجر شود.
انتهای پیام/.