خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت های سلامت محور استان کرمان با مشارکت خیرین توسعه می یابد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404 - 14:41
کرمان- استاندار کرمان گفت: توسعه فعالیت‌های درمانی و سلامت محور در استان کرمان بدون حضور و مشارکت خیرین قابل مدیریت نیست.
كرمان،استان،خيرين،سلامت،آزمايشگاه،روحيه،درماني،تشخيص،طبي

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طالبی، ظهر پنجشنبه در مراسم افتتاح آزمایشگاه تشخیص طبی و ژنتیک دارالشفای امام رضا (ع) گفت: توسعه فعالیت‌های درمانی و سلامت محور در استان کرمان بدون حضور و مشارکت خیرین قابل مدیریت نیست.
وی افزود: در سال‌های گذشته، خیرین ثابت کرده‌اند که همواره جلوتر از دولت و نهادهای دولتی در تأمین امکانات و تجهیزات مورد نیاز حوزه سلامت اهتمام دارند.
وی با اشاره به اقدامات ارزشمند مؤسسه خیریه ثامن الحجج در کرمان، افزود: قطعاً بدون داشتن روحیه فداکارانه و ایثارگرانه خیرین؛ چنین امکاناتی در کرمان فراهم نمی‌شد و چه خوب است که این عملکرد و این روحیه به فرصتی برای تکثیر این کار ارزشمند در استان تبدیل شود.
طالبی، گفت: این مجموعه یک الگوی ملی است و سال‌ها پیش، همراه جمعی از خیرین استان یزد به کرمان آمدیم تا از این تجربه موفق الگوبرداری کنیم.
استاندار کرمان، حضور پررنگ خیرین در استان کرمان را مرهون تلاش‌های بی‌وقفه شمسی‌نیا خیر بزرگ استان در حوزه سلامت دانست و گفت: روحیه فداکاری و اعتمادسازی ایشان باعث شده خیرین داخلی و خارج از استان، سرمایه‌های خود را در اختیار این مجموعه قرار دهند.
وی همچنین از برنامه‌های آینده استان کرمان برای توسعه مراکز درمانی خیریه در کرمان خبر داد و اظهار داشت: طرح دهکده سلامت در زرند نقشه راهی برای برنامه‌ریزی و ایجاد چنین مجموعه‌های درمانی برای بیماران در جنوب استان است.
گفتنی است در این مراسم آزمایشگاه تشخیص طبی و ژنتیک، دستگاه فلوسایتومتری که برای تشخیص سلول‌های سرطانی و همچنین پیوند مغز و استخوان بوده و در آزمایشگاه دارالشفاء نصب شده است؛ بهره برداری شد.