برنامه ریزی برای ساخت 705 مدرسه در خراسان رضوی
استاندار خراسان رضوی گفت: برنامه ریزی برای ساخت 705 مدرسه در سطح خراسان رضوی صورت گرفته؛ این پروژه عظیم، در صورت تحقق، می تواند بخش بزرگی از چالش های موجود در حوزه آموزش استان را برطرف کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، غلامحسین مظفری ظهر امروز در همایش خیرین مدرسهساز خراسان رضوی، با تبریک ولادت با سعادت امام رضا (ع)، حضور در جمع فعالان عرصه آموزش و نیکوکاری را مایه افتخار و برکت دانست و اظهارداشت: امروز در کنار شما عزیزان و بزرگواران هستیم تا از حرکت بزرگ و ارزشمندی که در مسیر مدرسهسازی رقم خورده، قدردانی کنیم.
وی بیان کرد: این اقدام، پاسخ به یکی از بزرگترین نیازهای کشور در حوزه زیرساخت آموزشی است و خوشبختانه در دولت سیزدهم نیز شخص رئیسجمهور توجه خاص و ویژهای به موضوع آموزش و مدرسهسازی داشتهاند.
مظفری با تأکید بر اینکه حضور مستمر رئیسجمهور در جلسات استانداران، گواهی بر اهمیت مدرسهسازی است، افزود: در تمامی جلسات با رئیسجمهور، یکی از موضوعات اصلی مطرحشده، آموزش و مدرسهسازی بوده است؛ در سفر اخیر به خراسان رضوی، باوجود تعدد برنامهها، ایشان اصرار داشتند تا شورای آموزش و پرورش استان با حضور بیش از 200 نفر از فعالان این عرصه برگزار شود، این علاقه و پیگیری، نشان از عمق نگاه ایشان به آیندهسازی کشور از مسیر آموزش دارد.
استاندار خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تجربه شخصی و تأثیر یک معلم فداکار در مسیر زندگی خود گفت: اگر یک معلم فداکار در دوران کودکیام نبود، ممکن بود من از تحصیل باز بمانم؛ به دلیل سرمای شدید و فاصله طولانی خانه تا مدرسه، تنها چند روز در کلاس اول حضور داشتم اما آن معلم، با فداکاری و تلاش، مسیر زندگی مرا تغییر داد.
امروز، ساخت یک مدرسه مساوی است با فراهم کردن فرصت برای صدها کودک که شاید سرنوشتشان تنها با وجود یا نبود یک فضای آموزشی تغییر کند.
وی افزود: در خراسان رضوی، با جمعیتی بالغ بر یکمیلیون و 550 هزار دانشآموز، که حتی از جمعیت چندین استان کشور بیشتر است، نیاز به توسعه فضاهای آموزشی یک اولویت اساسی است.
به همین دلیل، برنامهریزی برای ساخت 705 مدرسه در سطح استان صورت گرفته؛ این پروژه عظیم، در صورت تحقق، میتواند بخش بزرگی از چالشهای موجود در حوزه آموزش استان را برطرف کند.
مظفری تصریح کرد: برنامهریزیها به نحوی است که برای هر مدرسه، هیئت امنایی متشکل از پنج عضو؛ یک مدیر اجرایی، یک خیر مدرسهساز، یک نماینده از آموزشوپرورش منطقه، یک عضو محلی و یک نماینده از سازمانهای مردمنهاد در نظر گرفته شده است؛ این ساختار کمک خواهد کرد تا بعد از ساخت مدرسه نیز، روند بهرهبرداری و ارتقاء کیفیت آموزشی به درستی مدیریت شود.
استاندار خراسان رضوی تأکیدکرد: در این مسیر، علاوه بر ساخت مدرسه، باید کیفیت آموزش نیز مدنظر قرار گیرد، اداره صحیح مدارس، تجهیز و تأمین منابع انسانی و ارتقای سطح یادگیری دانشآموزان از اهداف کلان این طرح است و ما این مسئولیت را به عهده هیئت امنای هر مدرسه گذاشتهایم.
مظفری با قدردانی از وکیلی(خیر نیشابوری)، از خیرین برجسته کشور، گفت: وکیلی تنها به ساخت مدرسه اکتفا نکرده، بلکه بهدرستی خود را یاور مدرسهها نیز میداند، نمونه بارز این توجه، حمایت مستقیم وی از دانشآموزان در مسابقات ورزشی و فراهم کردن امکانات رفاهی در سطح بینالمللی است؛ چنین نگاه انسانی و ملی، شایسته تقدیر و الگوسازی است.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: مدرسهسازی یکی از معدود موضوعاتی است که همه نهادهای حاکمیتی، دولتی، خصوصی و مردمی در آن همصدا و همنظر هستند، با همت والای شما و ظرفیتهای قانونی فراهمشده، انشاءالله این پروژه عظیم در مدت یک سال به ثمر خواهد نشست البته ساخت مدرسه کافی نیست باید حمایتهای بعدی نیز از دانش اموزان و اولیا و مربیان باشد.
انتهای پیام/282/.