شهید سید ابراهیم رئیسی؛ خدمتگزار مردم خوزستان - تسنیم
معاون سابق سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: شهید آیت الله سیدابراهیم رئیسی در دوران ریاست جمهوری خود با انجام 8 سفر به خوزستان به حل مشکلات این استان پرداخت و با اجرای پروژه های زیرساختی، خدمات گسترده ای درحوزه های آب، برق، کشاورزی و بهداشت داشت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی 2 روز پس از رأی اعتماد مجلس شورای اسلامی به وزیران دولت سیزدهم و در تاریخ پنجم شهریورماه 1400 به همراه جمعی از وزرا، در نخستین سفر استانی خود به منظور رسیدگی به مشکلات خوزستان وارد این استان شد.
دستور رئیسجمهور برای حل مشکلات آب، برق و کشاورزی استان و تعیین زمان برای رفع این مشکلات از جمله دستاوردهای سفر یک روزه شهید رئیسی به استان خوزستان بود.
ایشان در طول مدت کوتاه خدمت خود 8 بار به استان خوزستان سفر کردند و همواره این استان در کانون توجهات دولت سیزدهم بود.
حاصل این سفرها مصوبات و دستاوردهای فراوانی است که آثار آن همچنان مشهود است.
در گفتوگو با دو مقام مسئول دولت سیزدهم در خوزستان، به بررسی برخی از این اقدامات و همچنین ابعاد شخصیتی شهید جمهور خواهیم پرداخت.
معاون سابق سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: درباب شخصیت شهید رئیسی عزیز بهترین تعابیر در کلام مقام معظم رهبری دیده می شود.
عبدالله شهاوند در گفتوگو با خبرنگار ما اظهار کرد: دوران ایشان دوره منحصربفردی بود.
ذهنیت مثبتی که مردم از دوران ریاستجمهوری شهید رجایی و رهبری در ذهن داشتند با شهید رئیسی تداعی و احیا شد.
وی ادامه داد: کار و تلاش ایشان برای خدا و در خدمت مردم بود و به عنوان یکی از افرادی که در چند سفر همراه ایشان بودم شهادت میدهم در سکنات، حرکات، گفتار و رفتار شهید رئیسی فقط معنویت و اخلاص دیدم.
برخورد ایشان با مردم به ویژه قشر مستضعف، متواضعانه و دلسوزانه بود و همواره دغدغه حل مشکلات و مسائل مردم را داشتند.
شهاوند افزود: چند کتاب در این باره در خوزستان به چاپ رسیده یا در دست چاپ است از جمله عناوینی همچون 12 ویژگی رئیسجمهور، ضامن مهر، و دستاوردهای دولت شهید رئیسی در استان خوزستان.
امیدواریم که إنشاءالله ویژگیهای این شهید به خوبی تبیین و برای مدیران ما الگو قرار گیرد.
معاون سابق سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: شهید رئیسی علاقه بسیار وافری به خوزستان داشتند.
در سفر هفتم در بین 40 هزار نفر در محل مصلی اهواز فرمودند که اگر برای حل مشکلات این استان نیاز باشد به جای 7 بار 70 بار هم سفر خواهند کرد.
شهاوند خاطرنشان کرد: خوزستان در زمینههای آب شرب، فاضلاب، ریزگردها، جادههای مواصلاتی و...
تعدادی مسئله اصلی دارد که در دولت سیزدهم اقدامات بسیار مثبتی در این باره صورت گرفت.
پروژه فاضلاب در 12 شهر خوزستان از جمله اهواز شروع شد و بیش از 60 درصد پیگیری و پیشرفت فیزیکی داشت که امیدواریم در دولت جدید استمرار پیدا کرده و تکمیل شود.
وی ادامه داد: طرحهای آبرسانی از جمله طرح غدیر و آب غرب برای آبرسانی به شهرهایی همچون ایذه و باغملک قرارداد انجام شد.
پروژههای خوبی در حوزه نفت و پتروشیمی بهویژه در آبادان و هویزه انجام گرفت.
خط راهآهن اهواز - اندیمشک دو خطه شد و بخشی از جادههای مواصلاتی به جادههای جدید استان وصل یا ترمیم و بهسازی شدند.
شهاوند افزود: در حوزه بهداشت و درمان پروژههای بزرگی افتتاح شد و مراکز بهداشتی مختلفی در شهرها و روستاها خوزستان به بهرهبرداری رسید.
افتتاح بیمارستان بندر امام خمینی (ره) از جمله اقدامات شاخص در این زمینه بود.
در ادامه مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز به خبرنگار تسنیم گفت: یکی از جلوههای اصلی ارادت و توجه ویژه شهید آیتالله رئیسی به استان خوزستان و مردم و تاریخ و هویت خوزستان را میشود در جلوهگاه فرهنگ و هنر بررسی کرد.
مجید منادی با بیان اینکه شهید رئیسی در سفرهای خود به خوزستان، به طور ویژه مسائل استان را بررسی میکرد؛ اظهار کرد: شهید رئیسی به جایگاه فرهنگ و هنر توجه ویژه داشت و آن را نقطه تمایز استان خوزستان میدانست.
وی ادامه داد: اقدامی که برای اولین بار در سالهای بعد از انقلاب اسلامی با تأکید ایشان محقق شد، تخصیص اعتبارات مسئولیتهای اجتماعی نفت در حوزه فرهنگ بود.
در همین راستا مبلغ 100 میلیارد تومان به منظور ارتقای زیرساختهای فرهنگ و هنر تصویب شد.
در یک مرحله دیگر نیز معادل همین مبلغ را دولت سیزدهم تعهد کرد.
منادی افزود: همچنین در یک سفر استانی مصوب شد که مبلغ 130 میلیارد تومان از طریق سازمان برنامه و بودجه و از محل اعتبارات مسئولیتهای اجتماعی نفت تخصیص پیدا کند که با توجه به تغییر دولت منتظر تصمیمگیری و اقدام است.
وی خاطرنشان کرد: در مناطق محرومی مانند شهرهای هفتکل و بستان جهش بودجهای را شاهد بودیم.
در شهرهای بزرگ استان مثل شهرستان دزفول و شهرستان آبادان هم شاهد بودیم که بعضی از زیرساختهایی که سالها مورد توجه نبودند و فراموش شده بودند مانند مجتمع فرهنگی و سینمایی دزفول، احیا شد و امروز با ظرفیت کامل در اختیار مردم عزیزمان هست.
مجید منادی گفت: در همین سفرهای استانی شهید رئیسی به خوزستان، خانه هنرمندان اهواز به طور ویژه مورد توجه قرار گرفت و عملیات عمرانی و اجرایی این خانه به اتمام رسید و امروز فاز اول آن در اختیار هنرمندان عزیز است.
مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: شهید رئیسی توجه میکردند که دستگاهها در خوزستان همگرا باشند واگرا نباشند و موازیکاری نکنند.
وی افزود: استان خوزستان در حوزه فرهنگ در مرکز توجهات شهید جمهور و دولت ایشان بود و آثار و برکات آن تا سالها ادامه خواهد داشت و زمینهای خواهد بود برای مطالبه یعنی از این به بعد ما همیشه میتوانیم در استان خوزستان در حوزه فرهنگ و هنر مطالبه کنیم.
انتهای پیام/