نان زهک از صف تحقیر تا صف بهبود/ وقتی صدای مردم شنیده شد!
بعد از گلایه مردم زهک درباره کیفیت پایین نان و صف های طولانی در نانوایی ها در گزارش تسنیم و وعده فرماندار در خصوص نظارت های مستمر، تشدید بازرسی بر عملکرد خبازی ها توسط کارگروه آرد و نان زهک، سایر اقدامات نیز در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زهک، پیرو انتشار گزارش تسنیم در تاریخ 14 اردیبهشتماه با عنوان "وقتی مردم زهک برای نان هم در صف تحقیر میشوند + فیلم" با موضوع گلایههای مردم زهک در خصوص پایین بودن کیفیت نان و صفهای طولانی نانواییها و وعده فرماندار جدید شهرستان در خصوص نظارتهای مستمر بر فعالیت نانواییها در راستای بهبود کیفیت نان و برخورد با متخلفان، بلافاصله کارگروه آرد و نان شهرستان تشکیل جلسه داد و در گام نخست تشدید بازرسی و نظارت بر عملکرد خبازیها توسط کارگروه آرد و نان زهک در دستور کار قرار گرفت.
همچنین در گام بعد جلسه هماندیشی فرماندار زهک با متولیان حوزه آرد و نان و متصدیان نانواییهای شهرستان جهت بیان مشکلات و ارائه راهکار برگزار شد.
فرماندار: افزایش کیفیت نان مطالبه به حق شهروندان است
روحالله جهانتیغ فرماندار زهک در نشست با متصدیان نانوائیهای شهرستان اظهار داشت: هدف اولیه ما جلب رضایت مردم به لحاظ کمیت و کیفیت نان است و قشر زحمتکش خبازیها، وظیفه دارند قوت غالب مردم را با کیفیت مطلوب عرضه کنند.
وی افزود: جهت افزایش کیفیت پخت نان، اعضای کارگروه باید بازرسی و نظارت مستمری برعملکرد نانواییهای شهرستان داشته باشند.
آموزش پخت نان با کیفیت به خبازیها
همچنین در گام بعد طرح آموزش نحوه فرآوری و پخت نان با کیفیت به متصدیان نانوایان شهرستان با دستور فرماندار شهرستان زهک اجرا شد.
این طرح آموزشی ویژه متصدیان نانوایان شهرستان زهک، پیرامون آشنایی با نحوه فرآوری و پخت نان باکیفیت توسط کارشناس باتجربه اتحادیه نانوایان شهرستان اجرا شد.
همچنین در این طرح بررسی و عیبیابی دستگاهای پخت نان جهت تولید با کیفیت مطلوب انجام میشود.
انتهای پیام/