خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ملی‌پوش پرورش اندام از البرز راهی مسابقات آسیایی می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404 - 12:31
فردین گنجی، ملی پوش کشورمان از استان البرز به رقابت های آسیایی عجمان اعزام می شود.
البرز،گنجي،كرج،هيأت،تسنيم،فردين،بدنسازي،جوادي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، در آستانه اعزام تیم ملی به رقابت‌های آسیایی عجمان، مراسمی با حضور جعفر جوادی، رئیس هیأت بدنسازی و پرورش اندام استان البرز و جمعی از مسئولان این هیأت در منزل فردین گنجی، ملی‌پوش کشورمان برگزار شد.
این ورزشکار برجسته که ساکن منطقه کلاک کرج است، به عنوان نماینده شایسته ایران در مسابقات پیش‌رو حضور خواهد یافت.
جعفر جوادی، رئیس هیأت بدنسازی و پرورش اندام استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از کرج با تأکید بر اهمیت حفظ ارتباط نزدیک با قهرمانان پیش از اعزام گفت: با هدف تقویت روحیه ورزشکاران و تقدیر از نقش بی‌بدیل خانواده‌ها، در آستانه رویدادهای مهم، دیدار با قهرمانان و خانواده‌هایشان را در دستور کار قرار داده‌ایم.
وی این حرکت را نشانه‌ای از احترام و ابزاری برای ایجاد انگیزه بیشتر در مسیر افتخارآفرینی دانست و افزود: فردین گنجی نه‌تنها یکی از چهره‌های بااخلاق و فنی تیم ملی است، بلکه با سابقه درخشان خود در رقابت‌های بین‌المللی، نماد تلاش، استقامت و غرور البرز محسوب می‌شود که امیدواریم با کسب مدالی خوش‌رنگ، بار دیگر نام ایران و البرز را در قاره کهن پرآوازه کند.
در پایان این دیدار، با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از زحمات گنجی و حمایت‌های خانواده وی تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/