آغاز طبخ غذای حجاج ایرانی در آشپزخانه مدینه
باشگاه خبرنگاران
|
اجتماعی و حوادث
|
پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404 - 11:40
فرایند طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی خانه خدا در مدینه آغاز شد.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ فرایند طبخ و توزیع غذای زائران در ایام پیک حج تمتع به بیش از ۸۵ هزار پرس در هر وعده غذایی میرسد.
عملیات طبخ غذا در ۴ آشپزخانه صنعتی مکه و مدینه توسط مجربترین سرآشپزهای ایرانی و با بهترین مواد اولیه انجام میشود.
منبع: سازمان حج و زیارت