هدف آموزش و پرورش ساختن انسانهای مولد و تحولگراست - تسنیم
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: هدف اصلی آموزش و پرورش تنها ارتقای کیفیت آموزشی نیست، بلکه تربیت انسان هایی مولد، تحول گرا و برخوردار از هویت ملی و اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مصطفی اسدی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی صبح امروز در جشنواره خیرین مدرسهساز خراسان رضوی که در سالن شهدای سلامت مشهد برگزار شد، ضمن تبریک ایام دهه کرامت، از میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) تا میلاد امام رضا (ع)، و نیز تبریک به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، گفت: این روزها نه تنها به عنوان گرامیداشت ولادت دو شخصیت بزرگ و نورانی اسلام ارزشمند است، بلکه یادآور اهمیت مقام معلم و جایگاه والای آموزش در جامعه است.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری و دیگر شهدای معلم، با اشاره به سابقه فعالیتهای خیرین در حوزه مدرسهسازی گفت: از دهه هفتاد و از آن مجمع کوچک و سادهای که در مشهد به همت حاج آقای ملکی آغاز شد، امروز شاهد گسترش و رشد چشمگیر فعالیت خیرین در سطح استانی و ملی هستیم.
اسدی افزود: امروز در سطح استان و کشور با دهها، صدها و شاید هزاران خیر مدرسهساز روبهرو هستیم که با نیت پاک و اندیشهای نیک، پایهگذار تحول در نظام آموزشی کشور شدهاند.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با تأکید بر رویکرد آموزش و پرورش نسبت به ارتقاء کیفیت آموزشی، تصریح کرد: هدف اصلی ما تنها دستیابی به سطح بالای کیفیت آموزش در مقایسه با سایر کشورها نیست؛ بلکه ما به دنبال ساختن انسانهایی هستیم که علاوه بر آموختن دانش، مولد، خلاق، مسئولیتپذیر و تحولگرا باشند.
وی افزود: برای رسیدن به چنین هدفی، تحقق عدالت آموزشی ضرورتی انکارناپذیر است و مهمترین پایهی آن، ایجاد فضای آموزشی استاندارد برای تمامی دانشآموزان در سراسر کشور است.
اسدی تأکیدکرد: نیتهای پاک شما خیرین حتی پیش از آنکه به عمل درآیند، ارزشمند و پرفضیلتاند و زمانی که به عمل میرسند، دو چندان پاداش خواهند داشت.
ما شما را پیش از آنکه به عنوان خیر مدرسهساز بشناسیم، به عنوان انسانهایی نیکاندیش میشناسیم که لبخند را بر لب کودکان و نوجوانان این سرزمین مینشانید.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی افزود: کافی است تنها لحظهای تصور کنیم که اگر خیرینی مانند شما نبودند، وضعیت آموزش ما چگونه بود و اگر امثال شما در جامعه تکثیر شوند، چه تحولی در انتظار این کشور خواهد بود؟
وی با اشاره به اهمیت جایگاه معلمان و فرهنگ در جامعه،گفت: تراز هر جامعه را معلمان آن جامعه مشخص میکنند و فرهنگ ریشهدار و غنی ایران اسلامی پشتوانهای عظیم برای آموزش و پرورش است.در هیچ بخش از علوم موجود نمیتوان ردپای مشارکت ایرانیان را نادیده گرفت.
این ملت از دیرباز با علم، دانش و تمدن پیوندی عمیق داشته و اکنون نیز باید به هویت اصیل و شکوهمند خود بازگردد.
اسدی با اشاره به سخنان اخیر تولیت آستان قدس رضوی در فریمان، گفت: بازگشت به هویت ملی و اسلامی موضوعی راهبردی و کلیدی برای آینده کشور است.
زمانی ما علم را با سخاوت به جهان هدیه میدادیم، اما امروز باید با تلاش و سختی آن را کسب کنیم.
این مسیر نیازمند مشارکت همگانی، بهویژه خیرین حوزه علم و فناوری است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به تحولات جهانی و ورود به عرصههای نوینی چون هوش مصنوعی، تأکید کرد: این دوره، عصر آهن و مفرغ و کشاورزی نیست که قرنها زمان برای تحول نیاز باشد، بلکه عصری است که هر لحظهاش میتواند مسیر آینده را تعیین کند.
بنابراین از خیرین تقاضا داریم در این حوزههای راهبردی نیز ما را یاری دهند تا در سطح بینالمللی از رقبا عقب نمانیم.
انتهای پیام/282