خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پینگ: از منافع چین و روسیه دفاع می‌کنیم؛ پوتین: روابط ما علیه کسی نیست

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404 - 11:18
رئیس جمهور روسیه در دیدار با همتای چینی خود تأکید کرد: توسعه روابط میان پکن و مسکو مبتنی بر منافع مردم دو کشور بوده و علیه سایر کشورها نیست.
چين،روسيه،پينگ،جين،شي،پوتين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، شی جین پینگ رئیس جمهور چین امروز پنجشنبه پس از دیدار با ولادیمیر پوتین همتای روسی خود در کرملین، در سخنانی اعلام کرد: ما از منافع چین، روسیه و جامعه بین المللی با قدرت دفاع می‌کنیم.
رئیس جمهور چین ادامه داد: اعتماد متقابل سیاسی میان بین چین و روسیه عمیقاً گسترش یافته است.
به گزارش راشا تودی، شی جین پینگ اضافه کرد: از شرکت در جشن‌های هشتادمین سالگرد پیروزی ابراز خوشحالی می‌کنم.
چین آماده دفاع از حقیقت تاریخ جنگ جهانی دوم با روسیه است.
از سوی دیگر، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در این دیدار اعلام کرد: روابط روسیه و چین متعادل و منجر به ارتقاء و برخورداری از اولویت‌ها شده است.
توسعه روابط میان پکن و مسکو مبتنی بر منافع مردم دو کشور بوده و علیه سایر کشورها نیست.
سفر شی جین پینگ به مسکو برای روسیه اهمیت زیادی دارد.
پوتین از شی جین پینگ به خاطر تصمیم به اشتراک گذاشتن هشتادمین سالگرد جشن پیروزی با روسیه تشکر کرد و افزود که آماده است دوباره به چین سفر کند.