ضعف در حکمرانی داده ها موجب بروز ناترازی انرژی
رئیس سازمان فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات گفت: با اجرای پروژه های هوشمندسازی 15 درصد از مشکلات ناترازی حل می شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محمد محسن صدر، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات، صبح امروز پنجشنبه 18 اردیبهشت در جلسه شورای اداری استان مازندران با عنوان اینکه، وزارت ارتباطات یک وزارت خانه زیربنایی است و در اجرای پروژه های مختلف عمرانی اثرگذار است اظهار داشت: نقش مهم برخی دستگاهها در ارائه خدمات از طریق «پنجره ملی خدمات دولت هوشمند» مورد تأکید است .
وی گفت: طرح پنجره زمین یکی از طرحهای مهم وزارت ارتباطات در استان مازندران است و 6 طرح ویژه هوشمند سازی مدنظر وزیر ارتباطات قرار دارد که با اجرای طرح هوشمندسازی می توانیم 15 درصد از مشکلات ناترازی را حل کنیم.
صدر با بیان اینکه بیش از دو میلیون نفر در مازندران از خدمات پنجره ملی دولت هوشمند استفاده میکنند، افزود: تنها در 24 ساعت گذشته، حدود 50 هزار نفر از این درگاه استفاده کردهاند.
وی از راهاندازی اپلیکیشن جامع دولت هوشمند خبر داد و گفت: این اپلیکیشن با هدف دسترسی آسان و یکپارچه به خدمات دولتی طراحی شده است.
صدر اظهار کرد: برنامه ملی «رفع ناترازی انرژی» توسط وزارت ارتباطات تدوین و به رئیسجمهور و سران قوا ارائه شده است و اکنون در حال اجراست.
این برنامه با تمرکز بر تحلیل داده و همراهی اجتماعی، به جای افزایش تولید، بر مدیریت بهینه مصرف تأکید دارد.
معاون وزیر ارتباطات همچنین از اجرای پروژه پروفایل انرژی افراد خبر داد و گفت: با یکپارچهسازی سامانههای جزیرهای، بهای تمامشده خدمات بهطور شفاف در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.
هدف کاهش خدمات نیست، بلکه مدیریت هوشمند آنهاست.
وی با اشاره به تکالیف وزارت ارتباطات در برنامه هفتم توسعه گفت: 19 درصد از احکام این برنامه مربوط به وزارت ارتباطات است.
نگهداری دادهها در مراکز غیراستاندارد ممنوع است و باید در ابر دولت متمرکز شوند؛ اقدامی مهم در راستای صیانت از دادههای شهروندان و ارتقای امنیت ملی.
وی همچنین درباره پروژه ملی جینف گفت: این پروژه مورد تأکید ویژه رئیسجمهور است و با پیگیری وزیر ارتباطات در حال انجام است.
فرمانداران نیز باید در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات هم گفت: پیشرفت فیزیکی 35 درصدی اجرای فیبر نوری در مازندران در دستور کار است
حمید فتاحی رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وزارت ارتباطات در ادامه شورای اداری استان با بیان اینکه برای رفع معضلات نیاز به سرمایه گذاری برای توسعه شبکه هستیم و کمبود زمین یکی از آن موضوعات است
گفت: راه اندازی سایتهای مخابراتی نیازمند تملک زمین هایی هست که مسئولان استان باید پای کار بیایند.
وی، افزود: برای تمامی شهرهای مازندران پیرامون اجرای فیبر نوری برنامه ریزی شده است.
او تصریح کرد: اجرای فیبر نوری در مازندران 35 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است که از این لحاظ مازندران در رتبه ششم کشور قرار دارد.
انتهای پیام/