خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناترازی انرژی از دلایل کندی اینترنت در غرب مازندران است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404 - 07:01
چالوس - معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزایش ناترازی انرژی و کمبود باتری دکل های مخابراتی را از جمله دلایل کندی اینترنت در غرب مازندران بیان کرد.
توسعه،ارتباطي،ارتباطات،غرب،مخابراتي،مازندران،محدوديت

به گزارش خبرنگار مهر، محمد احمدی چهارشنبه شب در جلسه بررسی آخرین وضعیت حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات غرب استان درباره چالش‌های توسعه دکل‌های مخابراتی و شبکه فیبر نوری در غرب مازندران گفت: محدودیت زمین و کُندی در روند صدور مجوزها، موانع اصلی این توسعه هستند که نیازمند تسهیل‌گری فوری است.
وی اظهار داشت: چالش تأمین انرژی، محدودیت زمین و کندی صدور مجوز توسعه دکل‌ها از مهم‌ترین دلایل بحران ارتباطی در این منطقه است.
وی افزود: تقویت زیرساخت‌های ارتباطی این منطقه ضروری است؛ زیرا با توجه به گردشگرپذیری غرب مازندران و افزایش تقاضا برای خدمات ارتباطی، مشکلات متعددی از جمله ناپایداری ناشی از ناترازی انرژی و کمبود باتری دکل‌های مخابراتی وجود دارد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل شرکت ملی پست با اشاره به اینکه بخشی از این مشکلات با حمایت شرکت‌های ارتباطی، همکاری وزارت ارتباطات و همراهی دستگاه‌های محلی قابل حل است، تصریح کرد: مقرر شد در جلساتی که با استانداری برگزار می‌شود، تصمیمات اجرایی لازم برای حل این مسائل اتخاذ شود.
وی درباره چالش‌های توسعه دکل‌های مخابراتی و شبکه فیبر نوری در غرب مازندران گفت: محدودیت زمین و کُندی در روند صدور مجوزها، موانع اصلی این توسعه هستند که نیازمند تسهیل‌گری فوری است.
احمدی بیان داشت: که با همکاری استانداری و دستگاه‌های محلی و با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تابستان امسال پایداری ارتباطات در منطقه محقق خواهد شد.