خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین رای‌گیری برای انتخاب پاپ جدید کاتولیک‌ها بی‌نتیجه ماند

اعتماد | همه | پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404 - 00:58
کاردینال‌های کلیسای کاتولیک که از روز چهارشنبه روند انتخاب پاپ جدید را آغاز کردند در اولین تلاش خود ناکام ماندند.
پاپ،انتخاب،واتيكان،دود،كاردينال،فرانسيس،رأي،سياه

کد خبر: 712182 | ۱۴۰۴/۰۲/۱۸ ۰۰:۲۵:۲۷
در اولین دور از رای‌گیری برای انتخاب پاپ جدید دود سیاه از واتیکان بلند شد که به معنای عدم انتخاب پاپ در این مرحله است.
به گزارش ایرنا به نقل از گاردین، کاردینال‌های کلیسای کاتولیک از امروز روند حساس و تاریخی انتخاب پاپ جدید را در واتیکان آغاز کردند؛ انتخابی که به دلیل اختلاف‌نظرهای عمیق در میان ۱۳۳ کاردینال رأی‌دهنده، یکی از پیچیده‌ترین و غیرقابل‌پیش‌بینی‌ترین انتخابات رهبر کاتولیک‌های جهان توصیف شده است.
از میان بیش از ۲۵۰ کاردینال موجود، تنها ۱۳۳ نفر زیر ۸۰ سال واجد شرایط رأی‌دهی هستند.
این افراد نماینده مناطقی از اروپا، آسیا، آفریقا، آمریکا و اقیانوسیه‌ هستند.
رأی‌گیری تا زمانی ادامه می‌یابد که یکی از نامزدها دو سوم آراء بعلاوه یک رأی (یعنی دست‌کم ۸۹ رأی) را کسب کند.
روند رأی‌گیری با نهایت محرمانگی انجام می‌شود و پس از هر نوبت رأی‌گیری، برگه‌ها در اجاق ویژه‌ای سوزانده می‌شوند.
دود سیاه به معنای عدم توافق، و دود سفید نشانگر انتخاب پاپ جدید است؛ نشانه‌ای که هزاران مسیحی در میدان سنت‌پیتر در انتظار دیدنش خواهند بود.
«پیترو پارولین» دبیر دولت واتیکان، «لوئیس تاگل» از فیلیپین ملقب به «فرانسیس آسیایی»،
«رابرت سارا» از گینه و «پیتر اردو» از مجارستان از چهره‌های شاخص برای جانشینی پاپ فرانسیس هستند.
پاپ آرژانتینی که دوران نقاهت بیماری ذات‌الریه را می‌گذراند، دوشنبه اول اردیبهشت در سن ۸۸ سالگی و بر اثر سکته مغزی درگذشت.