خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسلامی: ایران برای پیشرفت به فناوری هسته‌ای نیاز دارد - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 - 20:12
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: علوم و فنون هسته ای در همه رشته ها و سرفصل های علمی، نقش اساسی دارد؛ به گونه ای که با بهره گیری از فناوری هسته ای می توان مسایل و چالش های مهم کشور را برطرف کرد.
اتمي،انرژي،ايران،سازمان،مدارس،علمي،اسلامي،كوانتوم،پلاسما،ليز ...

به گزارش مرکز دیپلماسی عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان انرژی اتمی ایران، محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی در اختتامیه سومین دوره کارسوق لیزر، کوانتوم و پلاسما ضمن گرامیداشت دهه کرامت، اظهار کرد: هدف از خلقت انسان، آن‌گونه که خدای متعال فرموده، شکوفایی است.
شکوفا شدن، ظرفیتی نهفته در فطرت انسانی است که خداوند آن را به‌صورت عادلانه در اختیار همه قرار داده است.
همه ما وظیفه داریم از استعداد خود برای بهبود شرایط جامعه استفاده کرده و ‌آن را شکوفا کنیم.
وی افزود: برای سازمان انرژی اتمی ایران، به‌ عنوان یکی از ارکان حاکمیت، مهم‌ترین موضوع زمینه‌سازی و فراهم کردن ساز وکارهای لازم و ایجاد بستر مناسب برای جذب وحفظ استعدادها است.
معاون رئیس جمهور بیان کرد: کسب علم و دانش و ارتقای جایگاه خانوادگی منجر به ارتقای جایگاه و اعتبار ملی می‌شود.
قلب‌های همه ما برای سرافرازی ایران می‌تپد.
باید با این نگرش هم‌عقیده باشیم و برای اعتلای کشور تلاش کنیم.
وی ادامه داد: علوم و فنون هسته‌ای در همه رشته‌ها، سطوح و سرفصل‌های علمی، نقش اساسی دارد؛ علوم و فنون هسته‌ای، پیشران، جلوبرنده و شکافنده علم است که با بهره‌گیری از فناوری هسته‌ای می‌توان مسایل و چالش‌های مهم کشور را برطرف کرد.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: در سال‌های اخیر با وجود مزاحمت‌های دشمنان؛ رشد ما نه تنها متوقف نشد، بلکه بیشتر و سریع‌تر شد.
امروز و به لطف الهی، صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد و این موفقیت به دلیل باور وجودی، عشق و ایمان ماست.
وی اضافه کرد: برگزاری کارسوق‌ لیزر، کوانتوم و پلاسما و حمایت ما از این برنامه‌های علمی و پژوهشی به این دلیل است که فرزندان‌مان مهارت بهره‌گیری از علم و دانش را بیاموزند تا بتوانند برای ایران قدرت و ارزش خلق کنند.
اسلامی با بیان اینکه یادگیری انتهایی ندارد و زمان آن نامحدود است، گفت: فعالیت‌های پژوهشی دانش‌آموزان باید مورد حمایت واحدهای تابعه سازمان انرژی اتمی ایران قرار گیرد.
موسسات و مراکز علمی و صنعتی سازمان نیز باید این موضوع را مدنظر داشته باشند.
حضور و شرکت دانش آموزان باید به صورت کارگاه‌های آموزشی اجرا شود تا آنان آنچه را که باید باور کنند و بیاموزند، از نزدیک مشاهده کنند.
وی ضمن اشاره به افزایش تعداد مدارس انرژی اتمی در سال‌های اخیر، خاطرنشان کرد: در سال 1400، تنها 7 مدرسه انرژی اتمی در کشور وجود داشت و در بسیاری از استان‌ها مدرسه‌ای نداشتیم.
خوشبختانه امروز این ظرفیت رشد یافته و تعداد مدارس انرژی اتمی در سراسر کشور چهار برابر شده است.
لازم است که از نظر علمی، کیفی و فرهنگی، سطح مدارس انرژی اتمی ارتقا یابد.
اسلامی خاطرنشان کرد: هر یک از دانش‌آموزان مدارس انرژی اتمی باید تحت حمایت و پشتیبانی قرار گیرند تا ان‌شاءالله نسلی برتر و تاثیرگذار تربیت شود؛ نسلی که بتواند جایگاه شایسته ملت ایران را تصاحب کند.
«هوش مصنوعی» به چهارمین دوره کارسوق افزوده می‌شود
اسلامی در حاشیه این مراسم و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سومین دوره کارسوق لیزر، کوانتوم و پلاسما برگزار شد.
این کارسوق موجب شناسایی استعدادها می‌شود و زمینه را برای استفاده از ظرفیت نوجوانان فراهم می‌کند.
وی افزود: باید مهارت به‌کارگیری علوم و فنون نوین را از سنین کم و دوران نوجوانی آغاز کنیم.
با گسترش مدارس انرژی اتمی که به لطف الهی در طول سال‌های اخیر چهار برابر شده، شاهد رقابت دانش‌آموزان در این حوزه هستیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه امروز در سومین دوره کارسوق بیش از 70 نفر مدال‌آور شدند، گفت: این فرصت موجب شده است که استعدادها شناسایی شوند و دانش‌آموزان شرکت‌کننده بتوانند آینده خود را ترسیم کنند.
همچنین ما می‌توانیم از ظرفیت دانش‌آموزان با استعداد بهره‌گیری کنیم تا تبدیل به افتخارآفرینان و دانشمندان علمی آینده ایران شوند.
اسلامی خاطرنشان کرد: نخستین دوره‌ای که کارسوق برگزار شد، فقط در حوزه لیزر بود، اما خوشبختانه در دوره‌های بعدی، کوانتوم و پلاسما نیز به آن افزوده شد.
برای سال آینده نیز هوش مصنوعی به کارسوق اضافه می‌شود تا حوزه‌های نوین و پیشرفته از جذابیت‌های لازم و کافی برخوردار شوند و نسل نوجوان در این مسیر قدم بگذارد و رشد کند.
انتهای پیام/