رقابت 158 حافظ در آزمون تخصصی حفظ قرآن در کاشان
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان از رقابت 158 حافظ در آزمون تخصصی حفظ قرآن در کاشان خبر داد.

حجتالاسلام مهدی بصیرتی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، از حضور و رقابت 158 حافظ قرآن کریم از شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل در مرحله نخست بیستمین دوره آزمون سراسری اعطای مدرک تخصصی به حافظان خبر داد و اظهار کرد: این آزمون بزرگ قرآنی، صبح روز جمعه 19 اردیبهشتماه، از ساعت 8:30 در محل دانشگاه آزاد اسلامی کاشان آغاز میشود و حافظان کلامالله مجید در سطوح مختلف حفظ 10، 20 و 30 جزء با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.
وی ضمن اشاره به جزئیات تعداد شرکتکنندگان در این دوره از مسابقات افزود: از مجموع شرکتکنندگان، 133 نفر از بانوان و 25 نفر از آقایان هستند و همچنین 69 نفر از این جمع مبارک، حافظان کل قرآن کریماند که حضورشان به این آزمون، جلوهای ویژه بخشیده است.
حجتالاسلام مهدی بصیرتی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان با اشاره به استقبال چشمگیر و قابلتأمل حافظان، خاطرنشان کرد: آمار ثبتنام در حوزه امتحانی کاشان، از 10 استان کشور پیشی گرفته و این امر، گواهی روشن بر جایگاه رفیع این منطقه در عرصه حفظ و ترویج قرآن کریم است.
وی با بیان اینکه این آزمون بخشی از طرح ملی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم است، گفت: این طرح بر اساس مصوبه جلسه 573 شورای عالی انقلاب فرهنگی و با هدف شناسایی، حمایت و ارتقای جایگاه حافظان قرآن در سطح کشور اجرا میگردد.
حجتالاسلام بصیرتی تصریح کرد: مدارک اعطایی این آزمون، در پنج درجه و معادل مدارک تحصیلی رسمی از دیپلم تا دکتری صادر شده و ارزش علمی و اداری آن، به تأیید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی رسیده است.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کاشان همچنین با تأکید بر مزایای حقوقی و شغلی این مدارک برای حافظان قرآن خاطرنشان کرد:
بر اساس مصوبهای که طی سه دوره به تأیید رئیسجمهور رسیده و به دستگاههای اجرایی کشور ابلاغ شده، دارندگان این مدارک میتوانند از مزایای استخدامی و شغلی متناسب با درجات آن بهرهمند شوند.
وی تاکید کرد: مرحله نخست این آزمون به صورت کتبی برگزار میشود و راهی برای ورود به مرحله شفاهی و در نهایت دریافت مدرک رسمی حفظ قرآن است و این مدرک، مدرکی است که افزون بر ارزش علمی، سند افتخاری برای حاملان نور وحی در جامعه قرآنی ایران اسلامی بهشمار میرود.
حجتالاسلام بصیرتی افزود: در عصر پیچیده کنونی که انسان معاصر با بحران معنا، هویت و امید روبهروست، بیش از هر زمان دیگر نیازمند بازگشت به سرچشمهی وحی الهی و انس با قرآن کریم هستیم، حفظ قرآن نه صرفاً تکرار آیات بلکه مجاهدتی ماندگار برای حفظ پیوند دلها با کلام خداوند است.
وی گفت: اهتمام به حفظ قرآن، سرمایهگذاری برای تربیت نسلی است که دل و جانش با معارف الهی عجین شده و در تلاطم روزگار، از بصیرت، حکمت و استقامت بهرهمند است.
گسترش فرهنگ حفظ و انس با قرآن، ضرورتی است که آیندهی معنوی جامعه اسلامی را تضمین میکند و چراغ راهی برای عبور از چالشهای تمدنی پیشرو است.
انتهایی پیام/801