خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحصیل 35 درصد دانش‌آموزان کرمانشاهی در رشته‌های فنی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 - 12:12
رئیس اداره آموزش فنی و حرفه ای و کار و دانش اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه از تحصیل تنها 35 درصد دانش آموزان کرمانشاهی در رشته های هنرستانی و مهارتی خبرداد.
دانش،استان،كرمانشاه،آموزان،آموزش،فني،اداره،مهارتي،قاسمي،بيكاري

سیروس قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به دلایل بی رغبتی دانش آموزان به رشته‌های فنی و مهارتی اظهار کرد: استان کرمانشاه از نظر نرخ بیکاری در صدر جدول قرار دارد، طبق آمارها 65 درصد دانش آموزان کرمانشاهی در رشته‌های نظری و 35 درصد از دانش آموزان در رشته‌های هنرستانی و مهارتی تحصیل می‌کنند که این موضوع یکی از دلایل آمار بالای بیکاری در استان است.
وی افزود: عمده دلایل رشد بیکاری در استان برای برخی‌ها مشخص و عیان است، اما چیزی که می‌تواند در تغییر نگرش افراد نسبت به جایگزینی رشته‌های نظری با فنی و حرکت به سمت اشتغال پایدار در آینده موثر باشد آشنا کردن دانش آموزان و والدین با این موضوع و فرهنگ سازی در این راستا است.
رئیس اداره آموزش فنی و حرفه‌ای و کار و دانش اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: یکی دیگر از دلایلی که فرهنگ کار در استان ما ضعیف است این است که از نظر فرهنگی از استان‌های دیگر جا مانده‌ایم و به دلایلی همچون فشار خانواده‌ها و چشم و هم چشمی توجهی به استعداد دانش آموز نمی‌شود.
قاسمی عنوان کرد: هنوز دانش‌آموزان و خانواده‌ها به این باور نرسیده‌اند که در انتخاب رشته در کنار علاقه دانش‌آموز یا نگرش حاکم بر جامعه به استعداد دانش‌آموز و آینده رشته شغلی توجه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه آموزش باعث افزایش بهره‌وری و کارآیی می‌شود، گفت: به طور قطع0 دانش‌آموزی که در مدرسه یا هنرستان درس‌خوانده و مهارتی آموخته است، وقتی وارد بازار کار یا کارخانه‌های تولیدی یا هر بخش اقتصادی شود، باعث افزایش بهره‌وری و افزایش تولید ناخالص ملی می‌شود.
رئیس اداره آموزش فنی و حرفه‌ای و کار و دانش اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: با انجام کارهای عملی اعتماد به نفس دانش آموزان هنرستانی به مراتب بالاتر از دانش‌آموزان دبیرستانی است و به دلیل روبرو شدن با شرایط مختلف کاری در طول دوره تحصیل قدرت تصمیم.گیری بالاتری دارند.
قاسمی گفت: باید در راستای هدایت تحصیلی دانش‌آموزان و آشنا کردن والدین با فرایندی که در هنرستان‌ها است و تبلیغات بیشتر و آگاه‌سازی‌های عمیق‌تر برای دانش‌آموزان و والدین اطلاع رسانی‌ها بیشتر شود و استان کرمانشاه از این وضعیت و شرایط اشتغال به سمت بهبودی حرکت کند.
انتهای پیام/