خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترویج فرهنگ صلح و سازش وظیفه همه است

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 - 11:12
معاون دادگستری کل استان کرمان با اشاره به اینکه در قوه قضائیه توجه ویژه ای به ترویج فرهنگ صلح و سازش شده است، گفت: ترویج فرهنگ صلح و سازش وظیفه همه است.
دادگستري،ريگان،رئيس،شهرستان،صلح،عنوان،سازش،كرمان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ریگان، صبح امروز آیین تکریم از زحمات جواد دهقان و معارفه رئیس جدید دادگستری ریگان با حضور معاون نیروی انسانی دادگستری کل استان کرمان، امام جمعه موقت شهرستان، فرماندار، فرمانده سپاه و دیگر مسئولان، سران طوایف، معتمدین و اقشار مختلف مردم در مسجد جامع این شهرستان برگزار شد.
محمدباقر اسلامی، معاون نیروی انسانی دادگستری کل استان کرمان، در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان، اظهار کرد: هر کجا مردم بودند مشکل حل شده است و هر جا از مردم فاصله گرفته‌ایم به مشکلات زیاد گرفتار شدیم.
معاون دادگستری کل استان کرمان با اشاره به اینکه در قوه قضائیه توجه ویژه‌ای به ترویج فرهنگ صلح و سازش شده است، عنوان کرد: ترویج فرهنگ صلح و سازش وظیفه همه است.
امید سرحدی‌نژاد، رئیس جدید دادگستری ریگان نیز در این آیین با بیان اینکه مردم ریگان و گنبکی مصداق بارز وحدت و همدلی هستند، عنوان کرد: مردم ریگان مردمی صلح جو هستند و تمام توان و تلاش خود را در جهت حل مشکلات این مردم به کار خواهم گرفت.
رئیس دادگستری ریگان توسعه صلح و سازش، ارتقای کیفیت رسیدگی آرا، تکریم ارباب رجوع و تعیین بازده زمانی دیدارهای مردمی را از برنامه های کاری خود عنوان کرد.
به گزارش تسنیم، در پایان این مراسم از زحمات رئیس سابق دادگستری شهرستان ریگان تقدیر و امید سرحدی‌نژاد به عنوان رئیس جدید دادگستری این شهرستان معرفی شد.
انتهای پیام/511/