بازدید معاون اول قوه قضائیه از طرحهای پارس جنوبی - تسنیم
حجت الاسلام حمزه خلیلی، معاون اول قوه قضاییه در سفر به عسلویه از طرح های مختلف پارس جنوبی از جمله صنایع پتروشیمی با هدف بررسی چالش ها و فرصت های صنعت پتروشیمی و نقش آن در اقتصاد کشور بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندر عسلویه، حجتالاسلام حمزه خلیلی، معاون اول قوه قضائیه، صبح امروز به همراه ارسلان زارع استاندار بوشهر، موسی احمدی رئیس کمیسیون انرژی مجلس، مهدی مهرانگیز رئیس کل دادگستری استان بوشهر، و سخاوت اسدی مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، از تأسیسات پارس جنوبی بازدید کرد و روند تولید و مشکلات این مجموعه را مورد بررسی قرار داد.
این بازدید با هدف بررسی چالشها و فرصتهای صنعت پتروشیمی و نقش آن در اقتصاد کشور انجام شد.
در جریان این بازدید، متین دیداری، مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شرکت پتروشیمی زاگرس، به تشریح دستاوردهای این پتروشیمی و اهداف این شرکت پرداخت.
وی همچنین به موانع تولید از جمله ناترازی انرژی، قطعی گاز و کمبود خوراک اشاره کرد و توضیح داد: این مشکلات منجر به کاهش تولید، عدم صادرات محصولات و در نتیجه کاهش ارزآوری برای کشور شده است.
دیداری، خواستار پیگیری و رفع این چالشها شد تا شرکتهای پتروشیمی بتوانند با تولید مستمر، نقش کلیدی خود را در تقویت اقتصاد ملی ایفا کنند.
این بازدید نشاندهنده اهمیت صنعت پتروشیمی در توسعه اقتصادی کشور و لزوم حمایت از این بخش برای رفع موانع پیشروی تولید است.
مسئولان حاضر در این جلسه بر ضرورت همکاری بین بخشی برای حل مشکلات انرژی و خوراک تأکید کردند تا چرخه تولید در صنعت پتروشیمی متوقف نشود و این شرکتها بتوانند سهم خود را در ارزآوری و رشد اقتصادی کشور بهدرستی ایفا کنند.
انتهای پیام/