خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان پرونده قتل در اراک با اعلام رضایت اولیای دم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 - 10:53
دادستان عمومی و انقلاب اراک از پایان یک پرونده قتل با اعلام رضایت قطعی اولیای دم خبر داد و  این گذشت بزرگوارانه را همزمان با دهه کرامت و به حرمت امام رضا(ع) دانست.
مقتول،اراك،قضايي،صلح،خانواده،فرهنگ،جامعه،درودگر،رضوي،دادستان ...

حجت الله درودگر، دادستان عمومی و انقلاب اراک، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک با اشاره به اینکه این اقدام ستودنی جلوه‌ای روشن از فرهنگ اسلامی، انسانی و رضوی است، گفت: در یکی از پرونده‌های قضایی که مربوط به قتل یک خانم در سال‌های گذشته بود، پس از طی فرآیند کامل رسیدگی قضایی و صدور حکم قصاص، با پادرمیانی جمعی از خیران، معتمدان محلی و خادمان آستان قدس رضوی، زمینه صلح و سازش فراهم شد.
وی افزود: خانواده مقتول با سعه‌صدر و با تکیه بر آموزه‌های دینی و سیره اهل بیت علیهم‌السلام، به ویژه در آستانه میلاد باسعادت امام رضا(ع)، از حق شرعی و قانونی خود گذشتند و رضایت قطعی و منجز خود را اعلام کردند.
درودگر تصریح کرد: این بخشش در حالی رقم خورد که محکوم‌ علیه، زنی دارای 5 فرزند، در آستانه اجرای حکم قرار داشت و زندگی او با تصمیم بزرگوارانه اولیای دم دگرگون شد و با این گذشت انسانی، نه تنها مادری به آغوش فرزندانش بازگشت، بلکه پیام صلح، مهربانی و رأفت اسلامی در جامعه طنین‌انداز شد.
دادستان عمومی و انقلاب اراک ادامه داد: ارادت قلبی خانواده مقتول به حضرت رضا(ع)، تأکیدی بر نقش باورهای دینی در ترویج فرهنگ گذشت و اصلاح ذات‌البین است و چنین رفتارهایی می‌تواند به الگوی عملی برای جامعه تبدیل شود و این اقدامات خداپسندانه‌ مصداق واقعی احیای نفس و ترویج فرهنگ عفو در سایه آموزه‌های اهل بیت علیهم‌السلام است.
وی در پایان از خانواده مقتول به دلیل این اقدام کریمانه و حرکت در مسیر صلح و آشتی اجتماعی قدردانی و عنوان کرد: دستگاه قضایی نیز همواره از اقدامات اصلاحی و صلح‌آمیز در چارچوب قانون استقبال و حمایت می‌کند و این نمونه ارزشمند، الگویی برای حل مسالمت‌آمیز اختلافات و کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه خواهد بود.
انتهای پیام/711