«غدیر» منشور برادری و وحدت مسلمانان در عصر تقابل حق و باطل است
سنندج- عالم دینی اهل سنت کردستان با اشاره به اهمیت عید غدیر خم، این رویداد تاریخی را منشور برادری و وحدت مسلمانان در عصر تقابل حق و باطل دانست.

ماموستا مختار فرجی در گفتوگو با خبرنگار مهر، با اشاره به واقعه غدیر خم اظهار کرد: عید غدیر خم که در حدیث واحدی بیان شده، مربوط به حجةالوداع پیامبر اسلام (ص) است، ایشان در منطقه غدیر خم، که به معنای برکه آب است، حجاج را گرد هم آوردند و دست حضرت علی (ع) را بلند کردند.
وی افزود: پیامبر اکرم (ص) در آن مکان اعلام فرمودند: «هر کسی من مولای او هستم، علی هم مولای او است.» و «مولا» در اینجا به معنای دوست، سرپرست و کسی است که باید او را دوست داشت.
امام جماعت مسجد جامع سنندج تصریح کرد: در آن مراسم، برخی گمان کردند که این اقدام پیامبر (ص) صرفاً یک بخشش یا لطف بوده است، در حالی که عدهای دیگر آن را نوعی تبعیض تلقی کرده و کینه حضرت علی (ع) را به دل گرفتند.
پیامبر (ص) با سخنان خود این کدورتها را برطرف و حضرت علی (ع) را از هرگونه ناروایی مبرا ساختند.
ماموستا فرجی خاطرنشان کرد: پیامبر اسلام (ص) شخصیتی هستند که عالم به عظمت و بزرگی ایشان شکل گرفته و زمین و آسمان با سروری و بزرگی ایشان برقرار است، چنین شخصیتی دست حضرت علی (ع) را بلند کردند.
عید غدیر یکی از اعیاد برجسته است که نقطه عطفی در ایجاد اتحاد میان مسلمانان حول محور وجود حضرت علی (ع) به شمار میرود.
از آن زمان تاکنون، تمامی مسلمانان حول محور دین اسلام گام برداشته و با دوستی با دوستان خدا و دشمنی با دشمنان او، در یک صف واحد در برابر چالشها ایستادهاند وی با اشاره به اهمیت عید غدیر خم، این رویداد تاریخی را نماد سیاست برادری، وحدت و تکریم بین مسلمانان دانست و گفت: در شرایط کنونی جهان اسلام که شاهد صفآرایی حق و باطل است، درسهای اتحاد و همدلی غدیر بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.
این روحانی اهل سنت کردستان با تاکید بر اهمیت عید غدیر در اتحاد مسلمانان گفت: عید غدیر یکی از اعیاد برجسته است که نقطه عطفی در ایجاد اتحاد میان مسلمانان حول محور وجود حضرت علی (ع) به شمار میرود.
از آن زمان تاکنون، تمامی مسلمانان حول محور دین اسلام گام برداشته و با دوستی با دوستان خدا و دشمنی با دشمنان او، در یک صف واحد در برابر چالشها ایستادهاند.
امام جماعت مسجد جامع سنندج با اشاره به شرایط کنونی جهان اسلام تصریح کرد: به نظر میرسد تاریخ اسلام در حال تکرار است.
وی اذعان کرد: همانگونه که در فتح خیبر، پیامبر (ص) فرمودند که فردا تمام کفر در مقابل اسلام خواهد ایستاد و پرچم را به دست کسی میدهم که خدا او را دوست دارد، و سپس پرچم اسلام را به دست حضرت علی (ع) دادند تا قلعه را فتح کند، امروز نیز شاهد تقابل جبهه کفر در برابر اسلام هستیم.
ماموستا فرجی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران از یک سو و آمریکا و سایر مستکبران در سوی دیگر قرار گرفتهاند، در حالی که پرچم پرافتخار اسلام در دست نظام مقدس و تیم مذاکرهکننده آن برافراشته است.
وی اعلام کرد: امیدواریم در این عید غدیر که عید ولایت است، بینی مستکبران به خاک مالیده شود و پرچم اسلام با پرچمداری ایران در سراسر جهان به اهتزاز درآید.
امام جماعت مسجد جامع سنندج یادآور شد: امسال نیز بحث اسلام و اتحاد جهان اسلام از اهمیت ویژهای برخوردار است.
کشور اسلامی ما به عنوان امالقرای جهان اسلام معرفی شده و آمریکا به عنوان شیطان بزرگ در جبهه مقابل قرار گرفته است، در چنین شرایطی، اهمیت اتحاد و برادری بیش از هر زمان دیگری احساس میشود.
ماموستا فرجی تاکید کرد: به برکت وجود اسلام، همه مسلمانان با یکدیگر همدین و برادر هستند و عید غدیر برای ما نماد سیاست برادری، وحدت، تکریم و ارزش قائل شدن متقابل است.
وی در پایان گفت: به نظر میرسد اهمیت عید غدیر در سالهای اخیر به اندازه امسال نبوده است.
دلیل این امر آن است که اکنون بیش از هر زمان دیگری درک میکنیم که ارزش و جایگاه واقعی اتحادی که اسلام به ما عطا کرده، تا چه اندازه گرانبهاست.