خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 18 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راهکار توسعه صادرات محصولات کشاورزی با آفریقا چیست؟

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 - 09:29
رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: با تجهیز کشتی‌ها به کانتینر‌های یخچالی، پتانسیل بالایی در تجارت مواد غذایی با کشور‌های آفریقایی وجود دارد.
فراسرزميني،آفريقايي،كشت،محصولات،كشورهاي،آفريقا،صادرات،كشاورز ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - سیدرضا نورانی رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: کشورهای آفریقایی علاقه مند هستند که همتای تجاری ایرانی ها باشند و در سنوات گذشته بسیاری از ایرانی در ونزوئلا و دیگر کشورهای آفریقایی در بحث کشت های فراسرزمینی سرمایه گذاری کردند که خواه ناخواه می توانیم صادرات و تجارت خوبی با این کشورها داشته باشیم.
به گفته وی، با توجه به آنکه پتانسیل بالایی در صنایع کشاورزی و تجارت مواد غذایی می توان با کشورهای آفریقایی داشت، از این رو این امر مستلزم بازاریابی است.
براین اساس در بخش صادرات، ابتدا کشتی ها باید به کانتینرهای یخچالی مجهز باشند چراکه کشورهای آفریقایی به محصولات فساد پذیر نیاز دارند که در صورت ارتقای توانمندی های دریای می توان حضور جدی در بازار آفریقا داشت.
نورانی با بیان اینکه پتانسیل سرمایه گذاری در بخش صنایع معدنی وجود دارد، افزود: یکی از شرکت های انجمن ارگانیک که در بخش واکسن موفق بوده است که در این راستا در اکسپو ایران و آفریقا از واکسن مرغی استقبال کردند که شناسایی بهتر بازارها و اتخاذ تمهیدات لازم در حوزه حمل و نقل در توسعه صادرات نقش مهمی دارد.
رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی ادامه داد: آفریقا از جمله کشورهایی است که می توان کشت فراسرزمینی در آن انجام داد.
از این رو برای اجرای کشت فراسرزمینی، امنیت جغرافیایی مهم است.
به عنوان نثال در اوکراین در کشت فراسرزمینی سرمایه گذاری شد که با جنگ برخی سرمایه گذاران آسیب دیدند.
وی با بیان اینکه ایجاد نمایشگاه دایمی یکی از شروط توسعه صادرات محصولات کشاورزی است، گفت: در بخش آفریقا باید برنامه ریزی کامل و نگاه ویژه داشته باشیم تا قیمت تمام شده کشت فراسرزمینی در مقابل واردات مقرون به صرفه باشد، همچنین در بخش نمایشگاهی در کشورهای آفریقایی باید نمایشگاه دایمی داشته باشیم تا آنها با محصولات ایرانی آشنایی داشته باشند.