خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشواری‌ تأمین خون در استان‌ سیستان و بلوچستان

مهر | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 - 08:47
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: تأمین خون در استان‌هایی چون سیستان و بلوچستان که بیماران تالاسمی زیادی دارد دشوار است.
خون،انتقال،سازمان،درمان،تأمين،بهداشت،شهرياري،كميسيون

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین علی شهریاری عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، این موفقیت را بخاطر کار هماهنگ و تیمی دانست و گفت: چنین عملکردی به یک نفر وابسته نیست.
وی به شدت از وضعیت سلامت مردم و هزینه درمان آنان و سهمی که می‌پردازند ابراز نگرانی کرد و افزود: چشم‌انداز پیش رو با اتفاقاتی که در مسائل ارزی کشور پیش آمد، روشن نیست و باید وضعیت مردم را در تهیه دارو و سهمی که می‌پردازند در نظر گرفت.
شهریاری با اشاره به خدمات قابل توجه سازمان انتقال خون در بحث خون، پلاسما و فراورده‌های آن، اذعان کرد: این سازمان درگیر کمبود نیرو است و البته حوزه بهداشت و درمان نیز کمبود نیروی زیادی دارد که منجر به نارضایتی بیماران شده است اما تأمین ۲۰۰ نفر نیرو برای سازمان انتقال خون چیزی نیست که نتوانیم برای آن مذاکره کنیم و در مورد مشکلات مالی نیز باید به سازمان انتقال خون کمک شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان برای تأمین اقلام مورد نیاز سازمان را راهکاری دانست که می‌تواند وابستگی ارزی انتقال خون را کاهش دهد و اظهار داشت: باید به سمت خودکفایی بیشتر برویم.
شهریاری سازمان انتقال خون را مسئول تأمین فراورده‌های خون دانست و ادامه داد: امیدوارم پلاسمای تولید شده در کشور را بتوانیم خودمان پالایش کنیم و برای رسیدن به این هدف ما هم هر کمکی بتوانیم می‌کنیم و از مذاکره با مسئولان و اطلاع رسانی به رسانه‌ها فروگذار نخواهیم کرد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به دشواری‌های تأمین خون در استان‌هایی چون سیستان و بلوچستان که بیماران تالاسمی زیادی دارد، خاطر نشان کرد: تعدادی از ساختمان‌های انتقال خون هم نیاز به بازسازی و تعمیرات دارند و باید از ظرفیت‌های خیرین در این زمینه یاری جست.