خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اینجا دانشجو فقط درس نمی‌خواند؛ خلق می‌کند! - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404 - 08:30
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: توجه به خرده فرهنگ ها در اجرای موسیقی و طراحی ها باعث تقویت روح همبستگی ملی است.
دانشجويان،دانشگاه،دانشجويي،فرهنگي،كاربردي،موسيقي،علمي،درحوزه ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محمد فتحی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در آیین رونمایی از نخستین لباس تولیدی گروه موسیقی دانشجویان مرکز علمی کاربردی فرهنگ وهنر آمل با اشاره به اینکه سرمایه های فکری واجرایی بالایی درسطح دانشجویی ودانشگاه های کشور وجود دارد، گفت: دانشجویان نخبه و بااستعداد می‌توانند با آشنایی با نظام مسائل کشور و درگیر شدن با آن‌ها، ازجمله در اجرای موسیقی و نیز طراحی ها به تقویت و هویت ملی کمک کنند.
محمد فتحی افزود: هرچقدر در موسیقی و طراحی ها به خرده فرهنگ ها دقت و توجه کنیم به همان مقدار درتقویت و ارتقاء هویت ملی نیزکمک خواهد شد.
وی اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب بر این باورند که در حوزه فرهنگ باید از کارهای تشریفاتی و ویترینی پرهیز کرد و به سمت فعالیت‌های محتوایی، اصیل و واقعی گام برداشت.
معاون فرهنگی ودانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با تاکید براینکه درحوزه کارآفرینی از طریق فرهنگ و هنر باید توجه ویژه ای هم به دانشجویان وهم دانشگاه ها شود، تصریح کرد، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به‌عنوان مرجع و پشتیبان دانشجویان در بیان مسائل و خواسته‌هایشان، نقشی کلیدی در حمایت و هدایت آنها دارد، و ضروری است رؤسای مراکز آموزش علمی‌کاربردی و مسئولان فرهنگی باید در مواجهه با دانشجویان با احترام و مشفقانه برخورد کنند و در مسیر رسیدن به اهداف دانشگاه و ماموریت‌های آن، حامی و راهنما ایشان باشند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی جز دانشگاه های نسل چهارم و پنجم در ایران است، ادامه داد: یکی از راه‌های موفقیت در حوزه کارآفرینی و تقویت کسب وکارهای دانشجویی، ارائه توانمندی های دانشجویان است.
معاون فرهنگی و دانشجویی با اشاره به اینکه باید در کنار مراکز علمی و کاربردی، نمایشگاه دائمی محصولات فرهنگی و تولیدات دانشجویی ایجاد شود، تصریح کرد: به منظور حمایت از دانشجویان و تولیدات آنها باید فضا و بسترها را برای دانشجویان فراهم کنیم.
فتحی یادآور شد: درحوزه صنایع دستی و خروجی همه تولیدات، باعث کیفیت آموزشی و تحصیلی دانشجویان نیز خواهد شد.
وی همچنین تقویت انجمن و کانون های دانشجویی در دانشگاه ها را مورد توجه و تاکید جدی قرار داد و افزود: با توجه به توانمندی بالای شهرستان آمل درحوزه موسیقی و طراحی، این شهرستان می‌تواند پایلوت برنامه های ملی درحوزه موسیقی و عکاسی و طراحی شود.
انتهای پیام/