خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محمد علی الحوثی: پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی در راه است

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 - 22:29
عضو شورای عالی سیاسی یمن در واکنش به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به این کشور تصریح کرد: پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی در راه است و نتانیاهو باید آماده استعفا شود.
يمن،صهيونيستي،رژيم،الحوثي

به گزارش مشرق به نقل از المسیره، محمد علی الحوثی عضو شورای عالی سیاسی یمن در سخنانی اعلام کرد: پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی در راه است و نتانیاهو باید آماده استعفا شود.
عضو شورای عالی سیاسی یمن در واکنش به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به این کشور تأکید کرد: پاسخ یمن در راه است؛ پشتیبانی از غزه ادامه دارد و نتانیاهو باید خود را برای استعفا آماده کند.
تروریسم شکست خورده است و ملت یمن هرگز از تروریسم آمریکایی- اسرائیلی نمی‌ترسد.
محمد علی الحوثی افزود: آنچه که ادامه آن را در فلسطین رد کردیم هرگز در یمن نیز نخواهیم پذیرفت.
وزارت بهداشت یمن پیشتر از شهادت ۳ نفر و زخمی شدن ۳۵ تَن در حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه صنعا و کارخانه سیمان عمران و منطقه عصر و نیروگاه برق حزیز خبر داد.