خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر نتانیاهو: کل نوار غزه باید ویران شود

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 - 21:30
وزیر ارشد کابینه رژیم صهیونیستی تاکید کرد، باید تمامی نوار غزه تخریب و ساکنان آن به نقطه ای به غیر از (فلسطین اشغالی) کوچانده شوند.
غزه،عبري،خبري،فلسطينيان،حماس،نوار،شرايطي

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های عبری به نقل از بتسلئیل اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی و از وزرای تاثیر گذار بر تصمیم گیری‌های بنیامین نتانیاهو خبر دادند، نوار غزه باید به طور کامل تخریب شود، در چنین شرایطی است که حماس از بین رفته و بقیه فلسطینیان نیز به کشورهای دیگر کوچ خواهند کرد.
پایگاه خبری روزنامه عبری زبان ماکور ریشیون در خبری اعلام کرد، اسموتریچ که در کنفرانس شهرک سازی که این روزنامه آن را برگزار کرده سخنرانی می‌کرد، تاکید نمود پیروزی زمانی محقق می‌شود که غزه به معنای کامل کلمه ویران شده باشد، این ویرانی باید مطلق و فراگیر باشد، باید تمامی ساکنان آن در جنوب این منطقه و در محور موراگ جمع شده و به کشورها یدگیر منتقل شوند.
این وزیر افراطی صهیونیست افزود، شش ماه دیگر یعنی در دو سالگی جنگ 7 اکتبر 2023 نوار غزه خالی از سکنه خواهد بود، در آن زمان دیگری خبری از حماس هم نیست.
در چنین شرایطی فلسطینیان ساکن غزه سرخورده خواهند شد و بعد از آن آماده کوچانده شدن خواهند بود.
انتهای پیام/