خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 17 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری سومین سمپوزیوم «افق‌های نوین» در بابل - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 16 اردیبهشت 1404 - 19:30
سومین سمپوزیوم «افق های نوین» در رشته های فنی و مهندسی با حضور جمعی از متخصصان و پژوهشگران این حوزه در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد.
فناوري،علمي،دانشگاه،توسعه،سمپوزيوم،صنعت،هدف،رويداد،تمركز،مدرن

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یگبابل، سومین سمپوزیوم «افق‌های نوین» در حوزه فنی و مهندسی در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل برگزار شد.
این رویداد با هدف بررسی نوآوری‌های علمی، توسعه فناوری‌های نوظهور و تقویت ارتباط میان صنعت و دانشگاه برگزار شده است.
رویداد علمی افق های نوین با هدف بررسی نوآوری‌های فناوری، ارتباط میان صنعت و دانشگاه، و استفاده بهینه از هوش مصنوعی در توسعه کشور، میزبان دانشمندان ارائه کننده مقالات علمی و سخنرانی‌های تخصصی بود.
مصباحی‌نیا، رئیس پردیس دیجیتال ایران، در این سمپوزیوم با تأکید بر اهمیت فناوری و نوآوری اظهار داشت: کشورهایی که در بخش‌های مختلف فرهنگی و اقتصادی رشد کرده‌اند اما از فناوری غفلت کرده‌اند، دچار عقب‌ماندگی شده‌اند.
در مقابل، کشورهایی مانند تایوان با تمرکز بر فناوری، پیشرفت‌های قابل‌توجهی داشته‌اند.
وی افزود: اداره جامعه مدرن نیازمند تفکر مدرن است، نه صرفاً ابزارهای مدرن.
بسیاری از تحقیقات دانشجویی صرفاً با هدف مهاجرت انجام می‌شوند، اما ما در پردیس دیجیتال از ایده‌های نوآورانه حمایت کرده و حرکت از فناوری بسته به فناوری باز را دنبال می‌کنیم تا به توسعه کشور کمک کنیم.
افشین سروری، دبیر علمی سمپوزیوم هم گفت: در این سمپوزیوم 402 مقاله دریافت شد که پس از داوری، 307 مقاله پذیرش شدند.
سید محمود ربیعی، رئیس دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، نیز با اشاره به تأثیر فناوری بر زندگی روزمره گفت: امروزه فناوری در تمامی جنبه‌های زندگی حضور دارد و سرعت تحولات در این حوزه به گونه‌ای است که بسیاری از آرزوهای غیرممکن، اکنون به واقعیت تبدیل شده‌اند.
وی با تأکید بر اهمیت تحقیق و توسعه بیان کرد: تحقیق و توسعه باید در کنار هم صورت گیرد، زیرا تفکیک این دو موجب اتلاف منابع و کاهش اثربخشی علمی و صنعتی می‌شود.
متأسفانه در سال‌های اخیر، دانشگاه‌ها بیشتر بر تحقیق تمرکز کرده‌اند و صنعت به سمت کپی‌برداری و مهندسی معکوس حرکت کرده است که نتیجه‌ای جز هزینه‌های اضافی نداشته است.
ربیعی هدف این سمپوزیوم را ایجاد تعامل مؤثر بین دانشگاه و صنعت دانست و تصریح کرد: این رویداد علمی بر استفاده صحیح از هوش مصنوعی در توسعه صنعت و دانشگاه تمرکز دارد تا زمینه‌ساز پیشرفت‌های بیشتر در آینده باشد.
انتهای پیام/