محور مقاومت بیش از پیش باید تقویت شود
نماینده مردم البرز در مجلس خبرگان رهبری گفت: مقابله با انتشار اخبار جعلی، هوشمندی در میدان رسانه ای و تقویت انسجام در محور مقاومت از مهم ترین ضرورت ها است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام والمسلمین فلاح تفتی نماینده مردم البرز در مجلس خبرگان در سومین اجلاسیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری که در شهر مقدس قم برگزار شد گفت: جمهوری اسلامی به عنوان پیشگام محور مقاومت همواره از کشورهای همسو در برابر زیاده خواهی های غرب و نظام سلطه حمایت کرده است.
با توجه به اتفاقات اخیر در منطقه، ضرورت بازنگری در برخی سیاست های غیر نظامی کشور ضروری به نظر می رسد.
نماینده مردم البرز در مجلس خبرگان مقابله با انتشار اخبار جعلی، هوشمندی در میدان رسانه ای و تقویت انسجام در محور مقاومت را از مهم ترین ضرورت های این عرصه برشمرد و افزود: رژیم صهیونیستی به دنبال انزوای جمهوری اسلامی ایران است و عدم مقابله با تنش آفرینی های این رژیم، می تواند آسیب های فراوانی را به محور مقاومت وارد نماید.
فلاح تفتی ادامه داد: آنچه در این شرایط به عنوان سم مهلک عمل می کند بی برنامگی و بی عملی است و وظیفه ما طراحی پیشنهادهای عملیاتی در این حوزه است.
وی در پایان به ارائه پیشنهاداتی در محورهای دیپلماسی سیاسی، دیپلماسی عمومی، برنامه های فرهنگی پرداخت و افزود: پیشنهاد می شود یک شورای راهبردی برای مقابله با تهدیدات رژیم اشغالگر قدس با حضور دستگاه ها و نهادهای مختلف کشور تشکیل شود تا به فعالیت های محور مقاومت، جان تازه ای ببخشد.
انتهای پیام /